GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουσκ: Συμφωνία έως την Κυριακή αλλιώς χρεοκοπία - ΒΙΝΤΕΟ

"Οι αρχές της Ευρωζώνης είναι ετοιμες να κάνουν ότι χρειαστεί για να διασφαλιστεί η σταθερότητα" δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού ...

Τουσκ: Συμφωνία έως την Κυριακή αλλιώς χρεοκοπία - ΒΙΝΤΕΟ

"Οι αρχές της Ευρωζώνης είναι ετοιμες να κάνουν ότι χρειαστεί για να διασφαλιστεί η σταθερότητα" δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής.

"Μετά το δημοψήφισμα ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να παρουσιάσει ένα νέο πρόγραμμα εντός του πλαισίου της σύμβασης" ανέφερε.

"Η ελληνική κυβέρνηση στις 9 Ιουλίου το αργότερο θα υποβάλει με λεπτομέρειες τις προτάσεις της ώστε να υπάρχει μια αντζέντα μεταρρυθμίσεων ευρεία και λεπτομερής, η οποία θα εξεταστεί από τους θεσμούς και θα παρουσιαστεί στο Eurogroup. Οι επικεφαλής κρατών και κυβερνήσεων θα συναντηθούν την Κυριακή στις 12 Ιουλίου" συνέχισε ο Ντόναλντ Τουσκ.

Τέλος, δήλωσε: "Κάλεσα όλους τους ηγέτες να προσπαθήσουν να βρουν μια συναίνεση, το οποίο θα είναι μια κοινή επιτυχία για όλους χωρίς νικητές και χαμένους. Εάν δε συμβεί τότε αυτό θα σημάνει και το τέλος των διαπραγματεύσεων με όλες τις πιθανές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένου και του χειρότερου σεναρίου. Εμείς θα έχουμε χάσει την ικανότητα να βρούμε μια λύση και αυτό μπορεί να καταλήξει στην χρεοκοπία των τραπεζών της Ελλάδας. Και σίγουρα αυτό θα είναι το χείριστο σενάριο για το λαό της Ελλάδας".

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση