GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το απίστευτο χρονικό ενός προσχεδιασμένου εγκλήματος...

Γράφει ο Μιχάλης Παπαδοδημητράκης. ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ...

Γράφει ο Μιχάλης Παπαδοδημητράκης.

ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ...
«ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ»  ΑΝΕΛ
ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΦΤΗΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ  Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ .
25/1/2015  - 15/7/2015   ΑΠΙΣΤΕΥΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ  ΤΣΙΠΡΑ –ΚΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΩΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΛΥΣΗ.
Η ΛΕΞΗ  «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΑΝΕΠΑΝΟΘΩΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ  ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ  ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ  ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Όπως και να έχουν τα πράγματα κρίνοντας εκ του αποτελέσματος και εξετάζοντας τα γεγονότα μπορεί κάποιος να βγάλει ασφαλείς διαπιστώσεις αλλά και συμπεράσματα.
Εν αρχή θα ήθελα να θυμίσω στους νενέκους που με τόση ευκολία οδηγούν την χώρα και το λαό σε  σχεδιασμένη γενοκτονία τα κάτωθι:
1. Να διαβάσουν την ιστορία του Ελληνικού λαού.
2. Ο Ελληνικός λαός από την 25/1/ 2015 έχει πάρει τις αποφάσεις του και με κάθε κόστος θέλει να αποτινάξει το Γερμανικό ζυγό.
Από εκεί  και πέρα είναι φανερό πλέον ότι η χώρα βρίσκεται υπό Γερμανική κατοχή. Το ευρώ αποτελεί τις ασφαλείς «χειροπέδες» ,  το χωροφύλακα  , την γερμανική «μπότα» με την οποία ο Γερμανός κατακτητής κρατάει τον Ελληνικό λαό μπρούμυτα στο έδαφος και τον μαστιγώνει αλύπητα μέχρι θανάτου. Μόνο που το μαστίγιο πλέον το κρατάει ο Τσίπρας  μαζί με τους άλλους κοινοβουλευτικούς και άλλους νενέ Κους.
Αυτό προκύπτει από το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ελέγχοντας το ευρώ οι Γερμανοί γονάτισαν και διαλύσαν την Ελληνική οικονομία σε  μια μόνο μέρα χωρίς να ρίξουν μια «ντουφεκιά». Άρα το ευρώ είναι «πυρηνικό» όπλο κατά της Ελλάδος.
Είναι επίσης φανερό ότι η απελευθέρωση της χώρας δεν είναι υπόθεση της περίφημης «αριστεράς» αφού για δεύτερη φορά μέσα σε 70 χρόνια ξεδιάντροπα ξεπούλησε τον αγωνιζόμενο λαό σπέρνοντας τον όλεθρο.
Η προδοτική συμφωνία της τότε αριστεράς στη Βάρκιζα έστειλε στο θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες  και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες λαού εκτός συνόρων. Αν ο ΤΙΤΟ δεν άνοιγε τα σύνορα της τότε Γιουγκοσλαβίας το αίμα των Ελλήνων θα έβαφε κόκκινη όλη τη Μεσόγειο. Οδήγησε το Νίκο Μπελογιάννη και τους συντρόφους του στο θάνατο.
Έσπειρε το διχασμό για 40 χρόνια  καθηλώνοντας την οικονομία της χώρας σε τριτοκοσμικά επίπεδα.
Ναι αυτός είναι ο βίος και η πολιτεία των ηγεσιών της λεγόμενης «αριστεράς»
 Μια νέα Βάρκιζα πιο καταστρεπτική αποτελεί η 15 Ιουλίου  ημέρα που θα γράφεται με μαύρα γράμματα τους επόμενους αιώνες ενώ ποιητές, συγγραφείς  , ιστορικοί θα στηλιτεύουν τους Προδότες  ΤΣΙΠΡΑ – KAMENO  και όσους από τη λεγόμενη «αριστερά»  στο όνομα του να σώσουν τη χώρα από την 25/1 μέχρι την 15/7 έπαιξαν ένα απίστευτο θέατρο και οδήγησαν σκόπιμα την χώρα στο απόλυτο οικονομικό  και κοινωνικό αδιέξοδο  ώστε στο τέλος να προβάλουν ως μοναδική διέξοδο την  απόλυτη υποταγή.
Ο Ελληνικός λαός χιλιοπροδομένος , σαστισμένος , «ξαπλωμένος» και χειροπόδαρα δεμένος στη γη δέχεται αγόγγυστα χτυπήματα από παντού. Μα τα πιο οδυνηρά κτυπήματα τα δέχεται από τα «παιδιά» του. Από αυτούς που πίστεψε ότι αν τους ακολουθήσει θα τον οδηγήσουν στο ξέφωτο στην Ελευθερία. Και τους ακολούθησε. Και ενώ τους ακολουθούσε με εμπιστοσύνη τον έσυραν στην παγίδα. Ξαφνικά οι ελευθερωτές μεταμορφώθηκαν  σε δήμιους δεσμώτες και αρχίσαν να τον κτυπούν αλύπητα . Ο λαός ματώνει , αιμορραγεί «αφήνεται» στα μαχαιρώματα των «παιδιών» του. Πέφτει σε λήθαργο αλλά δεν πεθαίνει. Ξαποσταίνει . « Μαζεύει» τις πληγές του.
Αυτοκαθαρίζεται και «φοράει» τα γιορτινά του. Ετοιμάζεται. Ένας λαός μοναδικός , ένας λαός αθάνατος ετοιμάζεται να σπάσει τα δεσμά του. Τεντώνεται και δεσμά γίνονται θρύψαλα. Ο λαός ορθώνει το ανάστημα του. Οι εχθροί τρομάζουν και τρέπονται σε φυγή. Ο Ελληνικός λαός δεν πεθαίνει μόνο ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.
Να μην έχουν αμφιβολία άπαντες προδότες και κατακτητές ότι ο Ελληνικός λαός θα αντιδράσει  και σύντομα μάλιστα. Άπαντες ντόπιοι και ξένοι θα ανταμειφθούν με την τιμωρία που τους αξίζει.
ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΛΑΕ ΜΟΥ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ  Δ   ΡΑΙΧ.
Μιχάλης Παπαδοδημητράκης
ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΕΛΛΗΝΑΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση