GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ερυθρός Αστέρας διαψεύδει για Σχορτσανίτη

Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ντάβορ Ρίστοβιτς, διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να ενισχύει το δυναμι...

 Ο Ερυθρός Αστέρας διαψεύδει για Σχορτσανίτη
Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ντάβορ Ρίστοβιτς, διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να ενισχύει το δυναμικό της σερβικής ερυθρόλευκης ΚΑΕ του Βελιγραδίου.
«Ο Σχορτσανίτης είναι εξαιρετικός παίκτης, σίγουρα από τους καλύτερους κεντρικούς στην Ευρώπη, αλλά κανένας από την ομάδα δεν είχε επαφή μαζί του ή με τον μάνατζερ του, ούτε έγιναν σκέψεις για την απόκτηση του,» ανέφερε σε δήλωσή του στα σερβικά ΜΜΕ ο κ. Ρίστοβιτς.
Τόνισε επίσης ότι αποτελεί τιμή για τον Ερυθρό Αστέρα να φέρεται πως βρίσκεται σε σχέση με παίχτες του βεληνεκούς του Σχορτσανίτη αλλά, όπως είπε, «η μεταγραφή αυτή δεν είναι ρεαλιστική».
Τις τελευταίες δύο ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία στον Τύπο ότι στόχος του Ερυθρού Αστέρα αποτελεί ο Σχορτσανίτης. Ο Έλληνας διεθνής μέχρι την Κυριακή (5/7) θα γνωρίζει αν θα τον διατηρήσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ ή όχι στο ρόστερ της, καθώς τότε εκπνέει η προθεσμία (οψιόν της Μακάμπι) να «σπάσει» το συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση