GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναμονή, ταλαιπωρία και λιποθυμίες στις τράπεζες στα Ιωάννινα- ΦΩΤΟ

Από πολύ νωρίς το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται και στα Ιωάννινα οι συνταξιούχοι έξω από τα καταστήματα τραπεζών προκειμένου να λάβουν τα ...

Αναμονή, ταλαιπωρία και λιποθυμίες στις τράπεζες στα Ιωάννινα- ΦΩΤΟ

Από πολύ νωρίς το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται και στα Ιωάννινα οι συνταξιούχοι έξω από τα καταστήματα τραπεζών προκειμένου να λάβουν τα 120 ευρώ.

Οι περισσότεροι,  όμως, δεν γνώριζαν  την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης  για την εξυπηρέτηση με αλφαβητική σειρά, η οποία ανακοινώθηκε τα ξημερώματα.

Μόλις  τους γνωστοποιήθηκε  πως σήμερα θα εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι με επώνυμο από Α- Ι, όσοι δεν μπορούσαν να λάβουν χρήματα, αγανακτισμένοι και  απογοητευμένοι έφυγαν, ενώ δεν έλειψαν και φραστικά επεισόδια.

«Ήρθαμε από πολύ νωρίς με την ελπίδα να πάρουμε 120 ευρώ, που να ξέραμε ότι δεν θα εξυπηρετηθούμε όλοι. Όλοι φταίνε για τη σημερινή  κατάσταση της Ελλάδας και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί, όλοι» είπαν εκνευρισμένοι κάποιοι από τους συνταξιούχους.

Σε ένα υποκατάστημα τράπεζας, μάλιστα, μία γυναίκα  με προβλήματα υγείας δεν άντεξε την αναμονή και την ταλαιπωρία και λιποθύμησε. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε την ηλικιωμένη και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σήμερα θα  εξυπηρετούνται οι συνταξιούχοι με επώνυμο από Α- Ι, αύριο από Κ-Μ και την Παρασκευή από Ν έως Ω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση