GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στη Ρώμη, στο Ιωβηλαίο των καθολικών

Σε κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων κατά το 'Αγιο Έτος των καθολικών, που ξεκινά τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αναφέρθηκε σήμερα ο δήμαρχ...

Κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στη Ρώμη, στο Ιωβηλαίο των καθολικών
Σε κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων κατά το 'Αγιο Έτος των καθολικών, που ξεκινά τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αναφέρθηκε σήμερα ο δήμαρχος της Ρώμης Ινιάτσιο Μαρίνο. Ο Πάπας Φραγκίσκος κήρυξε ιωβηλαίο την φετινή χρονιά στην Ρώμη.
 «Όλες οι ενδείξεις που έχουμε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, κάτι που μου επιβεβαιώθηκε και από αμερικανούς δημάρχους με τους οποίους μίλησα πρόσφατα- κάνουν αναφορά σε συγκεκριμένους κινδύνους τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ρώμη και στην Ιταλία», τόνισε ο κεντροαριστερός δήμαρχος της Αιώνιας Πόλης, σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα.
Ο Μαρίνο πρόσθεσε ότι «δεν έχει την δυνατότητα να υπερασπισθεί την πόλη του μόνον με την βοήθεια της τοπικής αστυνομίας».
Ο δήμαρχος της Ρώμης αναγνώρισε, δε, ότι υπάρχουν αντικειμενικές καθυστερήσεις στην διοργάνωση του Αγίου Έτους των καθολικών, προσθέτοντας, όμως, ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι του έδωσε την διαβεβαίωση ότι την ερχόμενη εβδομάδα, με ειδική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, θα λυθούν όλα τα σχετικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση