GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όσοι προσληφθήκατε, ετοιμαστείτε για απόλυση...

Tiganitas Sotiris O Τσίπρας δέχθηκε να πάρει πίσω μέχρι και τα νομοσχέδια που ψήφισε μέχρι τώρα. Εκτός απ' εκείνο της ανθρωπιστικής κ...

Tiganitas Sotiris

O Τσίπρας δέχθηκε να πάρει πίσω μέχρι και τα νομοσχέδια που ψήφισε μέχρι τώρα. Εκτός απ' εκείνο της ανθρωπιστικής κρίσης.
Δείτε τι γράφει η συμφωνία: "Με εξαίρεση το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, η ελληνική κυβέρνηση θα επανεξετάσει με σκοπό την τροποποίηση νομοθεσιών που εισήχθησαν σε αντίθεση με τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου, αντιστρέφοντας προηγούμενες δεσμεύσεις ή αναγνωρίζοντας ξεκάθαρα ισοδύναμα για τα κεκτημένα δικαιώματα που δημιουργήθηκαν μετέπειτα."
Όσοι προσληφθήκατε με τους νόμους αυτούς, ετοιμαστείτε για απόλυση. Εργαζόμενοι ΕΡΤ, καθαρίστριες, ΙΓΜΕ, κοκ. Εκτός κι αν για να μείνετε εσείς απολυθούν άλλοι με ισοδύναμα μέτρα. Το ξεπούλημα δεν έχει όρια. Η σφαγή άρχισε.

1 σχόλιο

  1. Δεν κατάλαβες καλά. Δεν πρόκειται να απολυθεί κανείς, ως συνήθως. Και δεν πρόκειται να υλοποιήσουμε κανένα μέτρο! Όλο το μυστικό κρύβεται στην έννοια «ισοδύναμα». Εννοεί ισοδύναμα οικονομικά. Θα φορολογήσει 0.3% παραπάνω τα κορόιδα τους υπόλοιπους χαμηλόμισθους συνταξιούχους και θα παραμείνουν οι καθαρίστριες στη θέση τους. Αυτό έκαναν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις με τους δικούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση