GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μυστικά των επίσημων δείπνων στο Μπάκιγχαμ! (βίντεο)

Μια μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά πως προετοιμάζονται τα επίσημα βασιλικά και κρατικά δείπνα θα έχουν αυτό το καλοκαίρι οι ι επι...

Τα μυστικά των επίσημων δείπνων στο Μπάκιγχαμ! (βίντεο)
Μια μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά πως προετοιμάζονται τα επίσημα βασιλικά και κρατικά δείπνα θα έχουν αυτό το καλοκαίρι οι ι επισκέπτες του Μπάκιγχαμ.
Το παλάτι ανοίγει για την θερινή περίοδο τις πόρτες του για το κοινό και - για πρώτη φορά- επιτρέπει στους κοινούς θνητούς να ρίξουν μια ματιά πίσω από τις κλειστές πόρτες της βασιλικής αίθουσας χορού, όταν μετατρέπεται σε τραπεζαρία για τα κρατικά γεύματα και δείπνα επισήμων.
Η έκθεση έχει τίτλο "Βασιλικό Καλωσόρισμα" (A Royal Welcome ) και ξεναγεί τον επισκέπτη στην μεγαλειώδη σάλα με την τραπεζαρία 170 ατόμων, στις κουζίνες και τα κελάρια του παλατιού. Μαθαίνεις έκπληκτος ότι οι προετοιμασίες για ένα επίσημο δείπνο αρχίζουν μέχρι και 6 μήνες πριν, θαυμάζεις από κοντά τα πανάκριβα σερβίτσια και το καλύτερο; Κάνεις βασιλική είσοδο αφού μπαίνεις στην αίθουσα από την κεντρική είσοδο που χρησιμοποιεί η Ελισάβετ με τους καλεσμένους της!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση