GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αηδία! Οι κομματικοί του "όχι" και οι δήθεν ανεξάρτητοι του "ναι"...

Διονύσης Μαρίνος   Αηδίασα. Είμαι στο λεωφορείο και μπροστά μου είναι μια κοπέλα που μιλάει στο κινητό της και κλαίει γοερά. Μη θέλοντας ...

Διονύσης Μαρίνος 
Αηδίασα.
Είμαι στο λεωφορείο και μπροστά μου είναι μια κοπέλα που μιλάει στο κινητό της και κλαίει γοερά. Μη θέλοντας την ακούω να λέει ότι το αφεντικό της την απείλησε πως θα την απολύσει αν δεν ψηφίσει... (δεν έχει νόημα τι). Το φοβερό είναι ότι ενώ την έχει τρεις μήνες απλήρωτη, επικαλείται ως δικαιολογία το δημοψήφισμα.
Αηδίασα.
Με τους κομματικούς του "όχι" και τους δήθεν ανεξάρτητους του "ναι".
Αηδίασα και μ' εμένα και αν μπορούσα θα έπαιρνα μια βαλίτσα, κάποια βιβλία, την οικογένειά μου και θα έφευγα από αυτή τη χώρα.
Αηδίασα.
Κι ας ξέρω πως υπάρχουν άνθρωποι σοβαροί και στις δύο όχθες. Πολίτες που δεν συνωθούνται κοντά στο μέλι της εξουσίας, αλλά είναι σταθεροί στις απόψεις τους και κινητοποιούνται από άδολες σκέψεις. Αηδίασα και είμαι σίγουρος πως θα αηδιάσω κι άλλο τις επόμενες ημέρες.
Και επειδή η αηδία είναι αρνητικό συναίσθημα και σε γεμίζει με δηλητήριο προτιμώ για το επόμενο διάστημα να κρατήσω μέσα μου τι θα ψηφίσω και τι σκέφτομαι.
Και θα απέχω συνειδητά γνωρίζοντας πως τούτο είναι μια πράξη αμυντική, αλλά όχι φυγόμαχη. Όποιος θέλει έχει το ελεύθερο να με μπλοκάρει, να με διώξει από φίλο του, να με οικτίρει, να κάνει ό,τι θέλει. Αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση