GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΜΠΟΥΝΤΕΛΙΑ.....

Γιάννης Σουλαδάκης . Σήμερα στην πρώτη μας επαφή θα αξιοποιήσω λίγο την ιδιότητα του πολιτικού μηχανικού για μια πολιτική προσομοίωση...


Σήμερα στην πρώτη μας επαφή θα αξιοποιήσω λίγο την ιδιότητα του πολιτικού μηχανικού για μια πολιτική προσομοίωση.
Στις κατασκευές όταν κάτι είναι έτοιμο να καταρρεύσει ( ετοιμόρροπες μεσοτοιχίες, σαθρές κατασκευές κλπ ) τα "μπουντελάρουμε" δηλαδή τα υποστηρίζουμε τα υποστυλώνουμε.τα συναφή τους.

Σήμερα λοιπόν, στην πολιτική πραγματικότητα η μάλλον στο πολιτικό σκηνικό, μπουντέλια είναι τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που ορθώς, ορθότατα υποστυλώνουν τον καταρρέοντα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για να μην συμπαρασύρει στην πτώση του και την χώρα.

Κατά τα λοιπά, τα επικοινωνιακά παραμύθια περί αναντικατάστατου σταθεροποιητή του πολιτικού συστήματος και τα συναφή, αυτά για όσους θέλουν να τα καταπίνουν όλα αμάσητα.
Ο Τσίπρας είναι ένας ετοιμόρροπος πρωθυπουργός, αμφισβητούμενος από το ίδιο του το κόμμα, πλήρως αποτυχημένος πολιτικά, χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική χωρίς μέλλον.
Η χώρα δεν έχει αδιέξοδα και δεν μπορούν να γίνουν αδιέξοδα της χώρας, τα αδιέξοδα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η διέξοδος είναι, αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των αναγκαίων νομοθετικών υποχρεώσεων της χώρας για να μην καταρρεύσει, να ψηφιστεί άμεσα εκλογικός νόμος "απλής αναλογικής" μιας και η περίοδος των μεγάλων κομμάτων έχει τελειώσει, μετά μάλιστα την προφανή διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και να προκύψουν συμμαχικές κυβερνήσεις, με βάση τους συσχετισμούς που υπάρχουν στην κοινωνία και ακόλουθα εκφράζονται εκλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση