GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ: Παραιτήθηκε ο Σαμαράς...

Ραγδαίες οι εξείξεις στη ΝΔ: Με μήνυμά του, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αφού ζήτησε και ευχήθηκε να βρεθεί λύση στο μεγάλο ελλη...

Ραγδαίες οι εξείξεις στη ΝΔ: Με μήνυμά του, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αφού ζήτησε και ευχήθηκε να βρεθεί λύση στο μεγάλο ελληνικό ζήτημα, παραιτήθηκε από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Σαμαράς ανέλαβε τις ευθύνες του για την πορεία του κόμματος και όρισε ως μεταβατικό Πρόεδρο τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σαμαράς: Κράτησα αυτή τη στάση για να έχουμε συσπείρωση του ναι. Καταλαβαίνω πως η παράταξη μας χρειάζεται νέα αρχή. Παραιτούμαι από την ηγεσία και ζήτησα από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αναλάβει προσωρινός πρόεδρος.
 Έκαναν διχαστικό δημοψήφισμα με κλειστές τράπεζες.
Ο Τσίπρας να απομονώσει τα μέλη της κυβέρνησης του που θέλουν τη δραχμή.
Η κυβέρνηση έχει 48 ώρες και έχει την αποκλειστική ευθύνη να πάει να διαπραγματευτεί με ένα όχι που εκείνη προκάλεσε.
Να βάλουμε τη χώρα στην ανάκαμψη.
 Ευχόμαστε στην κυβέρνηση να επιτύχει χωρίς αυτό να σβήνει τις ευθύνες της. Να σβήσουμε την απειλή διχασμού. Αυτό είναι το ζητούμενο τώρα.
 Την επικράτηση του όχι κάποιοι την ερμηνεύουν ως πρόθεση της χώρας να βγει από το ευρώ. Καλώ τους εταίρους να βοηθήσουν τη χώρα για να μείνουμε στο ευρώ. Κάθε τι άλλο θα ήταν ιστορικό λάθος για την Ευρώπη. Ο λαός μας είναι υπέρ του ευρώ ξεκάθαρα.


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση