GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπαλιάρας: Θα πήγαινα με όλες τις γυναίκες εκτός από τη Μέρκελ

Τρεις μέρες μετά την περιβόητη εξομολόγησή του ότι έχει κάνει έρωτα με 4.000 γυναίκες, ο Γιάννης Σπαλιάρας συνεχίζει να ταράζει τα νερά κα...


Τρεις μέρες μετά την περιβόητη εξομολόγησή του ότι έχει κάνει έρωτα με 4.000 γυναίκες, ο Γιάννης Σπαλιάρας συνεχίζει να ταράζει τα νερά και επανέρχεται με νέες δηλώσεις.

Σε συνέντευξή του στην Espresso, ο Γιάννης Σπαλιάρας διερωτάται αν είναι ο μόνος που κάνει σεξ σε αυτή τη χώρα και ξεκαθαρίζει ότι η μόνη γυναίκα με την οποία δεν θα έκανε ποτέ σεξ είναι η Άνγκελα Μέρκελ.

«Μόνο εγώ κάνω σεξ σε αυτή τη χώρα; Τι έγινε ξαφνικά; Μπορεί να μην είμαι και ο καλύτερος στα μαθηματικά, αλλά έβαλα και τη λέξη “περίπου” πριν από τον αριθμό. Τι να πουν όσοι εργάζονται σε μπαρ στα νησιά που κοιμούνται με 2 και 3 διαφορετικές τουρίστριες κάθε βράδυ;», δήλωσε το γνωστό μοντέλο.

Αποκάλυψε επίσης ότι το καλύτερο σεξ της ζωής του ήταν μια νύχτα που συνευρέθηκε με δίδυμες αδελφές και τόνισε ότι «η μοναδική γυναίκα με την οποία δεν θα ξάπλωνα ούτε σε διπλανό κρεβάτι είναι η Άνγκελα Μέρκελ».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έσπευσε ωστόσο να διευκρινίσει ότι το «κοντέρ» σταμάτησε να «γράφει» πριν από τρεις μήνες. «Είμαι σε σχέση πλέον», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση