GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκίτσο για αναγκαστική "χειμερία νάρκη" σε Κίνα και Ελλάδα

Η παρέμβαση… με το όπλο και τα υπνωτικά ρίχνει σε αναγκαστική χειμερία νάρκη τις αρκούδες σε Ελλάδα και Κίνα για να μην ξεφύγει η κατάσταση ...

Σκίτσο για αναγκαστική χειμερία νάρκη σε Κίνα και Ελλάδα

Η παρέμβαση… με το όπλο και τα υπνωτικά ρίχνει σε αναγκαστική χειμερία νάρκη τις αρκούδες σε Ελλάδα και Κίνα για να μην ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου διεθνώς από δυο μεριές προκαλώντας ντόμινο.

Το εύστοχο σκίτσο δείχνει πόσο τρομάζει μια ανεξέλεγκτη επέλαση των "αρκούδων" (πτωτικών αγορών) σε έναν ασταθή κόσμο οικονομικά και πολιτικά που παλεύει να επουλώσει τις πληγές από το ξέσπασμα της κρίσης του 2007-8.

Τα μέτρα που ανακοίνωσαν οι κινεζικές αρχές για να σταματήσει το ξεπούλημα στα κινεζικά χρηματιστήρια σε συνδυασμό με τις ελπίδες για συμφωνία που δημιουργεί η κατάθεση της πρότασης μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση στους πιστωτές, δίνουν ώθηση στις αγορές, μετά τον τρόμο των τελευταίων ημερών.

Γεγονός που εξηγεί και τις τελευταίες διαδοχικές παρεμβάσεις των ΗΠΑ στο όνομα της σταθερότητας...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση