GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σουλτς: Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες ώρες για τους Έλληνες

“Δραματικές ώρες” προέβλεψε για την Ελλάδα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σε δήλωσή του για το σημερινό δημοψήφι...

Σουλτς: Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες ώρες για τους Έλληνες

“Δραματικές ώρες” προέβλεψε για την Ελλάδα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σε δήλωσή του για το σημερινό δημοψήφισμα.

Ο Σουλτς αναγνώρισε πως είναι κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας η διεξαγωγή δημοψηφίσματος και τόνισε πως η απόφαση των πολιτών είναι σεβαστή, όμως εκτίμησε πως μετά το αποτέλεσμα αυτό οι τράπεζες δεν θα ανοίξουν την Δευτέρα, ενώ ο λαός θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία ακόμα πιο δύσκολη κατάσταση.

Ο Σουλτς ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει οι άλλοι φορολογούμενοι να πληρώνουν για την κατάσταση στην οποία η ελληνική κυβέρνηση έχει φέρει τη χώρα, ενώ σημείωσε ότι απαιτείται άμεσα ένα ανθρωπιστικό πρόγραμμα για τη χώρα μας.

Εκτίμησε πάντως πως η κυβέρνηση θα καταθέσει σοβαρές προτάσεις, ώστε να καταστεί εφικτή η επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, και ανέφερε πως αναμένει τη Σύνοδο Κορυφής της Τρίτης, ώστε να υπάρξει πρόοδος για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση