GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο τροχαίο με... ιπτάμενα σακιά λιπάσματος (βίντεο)

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Καρδίτσας, στο 4ο χλμ. Όπως κατέγρ...

Απίστευτο τροχαίο με... ιπτάμενα σακιά λιπάσματος (βίντεο)
Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Καρδίτσας, στο 4ο χλμ.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr νταλίκα που μετέφερε λιπάσματα και είχε αναχωρήσει από τα Τρίκαλα, υπό άγνωστες συνθήκες, το φορτίο της μετατοπίστηκε και έπεσε πάνω σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Αποτέλεσμα το ΙΧΕ αυτοκίνητο να …εξαφανισθεί διαλυμένο κάτω από δεκάδες σακιά με λιπάσματα και μέσα από τα συντρίμμια του ΙΧΕ αυτοκινήτου, να ανασυρθούν σοβαρά τραυματισμένος ο 45χρονος οδηγός και ελαφρότερα η 42χρονη σύζυγος του που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Στο σημείο, έσπευσαν όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με 3 Πυροσβέστες, περιπολικό της ΟΠΤΑ και της Τροχαίας Τρικάλων που διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων, μέχρι να απομακρυνθούν από το σημείο τα συντρίμμια του οχήματος και τα σακιά με το λίπασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση