GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέξη Τσίπρα, παγιδεύτηκες καί μας έκαψες!‏

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά. Αγαπητοί αναγνώστες το ζήσαμε κι αυτό! Μία κακόγουστη θεατρική παράσταση με λίγο θρίλερ,λίγο αγωνία, πασπαλισμ...

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά.

Αγαπητοί αναγνώστες το ζήσαμε κι αυτό!
Μία κακόγουστη θεατρική παράσταση με λίγο θρίλερ,λίγο αγωνία, πασπαλισμένα με αρκετό νευρικό κλονισμό καί αηδία,ήταν η ολομέλεια της Βουλής χθες την νύχτα της προδοτικής αριστερής ψηφοφορίας αυτή την φορά!
Σίγουρα Βουλή των υπερήφανων Ελλήνων δεν ήταν!
Αίσχος Αλέξη!
Καί απευθύνομαι σε εσένα γιατί εγώ προσωπικά σε έχω αποθεώσει.
Θεωρούσα ότι βάδιζες βάσει πολιτικού σχεδίου,αλλά εσύ άφησες καί σε τύλιξαν σε μία λαδόκολλα οι ντόπιοι δωσίλογοι με τους Ευρωπαίους καί τα βρώμικα παιχνίδια τους καί τώρα γίνατε όλοι μία παρέα πού τυλίξατε όλους τους Έλληνες χωρίς ίχνος ντροπής σε εκατό λαδόκολλες ,αλλά με κόκκινους φιόγκους γιά να μας θυμίζει την πρώτη φορά αριστερά ,πού υποστηρίξαμε με πάθος ,ανεξαρτήτως ιδεολογίας ,μεγάλη μερίδα τού ταλαίπωρου Ελληνικού λαού!
Αλέξη ένα ενεργό απέραντο ναρκοπέδιο καταντήσατε την Ελλάδα ολόκληρη πού είναι έτοιμη να ανατιναχτεί με τις πολιτικές απάτες σας!
Γιατί περί αυτού πρόκειται!
Τί να πεί κανείς γιά τον θεατρίνο Πάνο Καμμένο με τα ατελείωτα ψέμματα καί κλάματα στην Βουλή;
Θα έφευγε από την κυβέρνηση αν έφερνε ο πρωθυπουργός μνημόνιο στην Βουλή ,είχε πεί ο Καμμένος!
Καί δώστου δούλεμα στο δούλεμα Έλληνες, η βουλευτής Ξουλίδου θα ψήφιζε ΟΧΙ, ο Χαϊκάλης επίσης, ο Μιχελογιαννάκης είχε πάρει σβάρνα τα κανάλια καί φώναζε ΟΧΙ καί ζήταγε δεύτερο δημοψήφισμα, ο Μητρόπουλος μας ξεκούφανε λέγοντας συνέχεια ότι δεν περνάει ή συμφωνία από την Βουλή….
Καί όλοι αυτοί ψήφισαν ένα τεράστιο ΝΑΙ .
Ρε πάτε καλά;
Μας δουλεύετε;
Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας;
Τί ήπιατε;
Γιατί μας υποβάλατε σε δημοψήφισμα εκατομμυρίων ευρώ;;
Δεν καταλαβαίνετε ότι υπάρχει αγανάκτηση καί οργή λαού;
Θεωρείτε όλοι εσείς ότι έχετε πράξει το καθήκον σας τώρα απέναντι στον Ελληνικό λαό;;
Μέχρι καί ή Ραχήλ Μακρή εξαφανίστηκε από την Βουλή, πού λίγο πρίν είχε βγάλει λόγο ότι θα ψήφιζε ΟΧΙ.
Καί ξαναρωτάω πάτε καλά;;
Πουλάτε τρέλα στον Ελληνικό λαό;;
Ξέρω ότι παρακολουθείτε πολύ καλά τα κείμενά μου εκεί στην κυβέρνηση καί ξέρετε πολύ καλά ότι επικοινωνώ με πολύ κόσμο.Έχουν εξαγριωθεί τα πλήθη!
Αλέξη, αν σε εκβίαζαν καί σε απειλούσαν, πού μπορεί να είναι μία εκδοχή, γιατί είπαμε είναι βρώμα και μπόχα ή πολιτική ,όφειλες να το καταγγείλεις καί να μην κρεμάσεις τον ένδοξο ελληνικό λαό που σε τίμησε δύο φορές σε 5 μήνες ,όσο κανέναν άλλο πολιτικό,με την ψήφο του γιά να τον σώσεις από κατακτητές καί μνημόνια.
Γίνατε ίδιοι με τον Άδωνι καί τον Σαμαρά;
Ποιός θα καθήσει ποιόν στο σκαμνί γιά εσχάτη προδοσία;
Αλέξη πρέπει να μάθεις ότι στην πολιτική οι φίλοι σου είναι ψεύτικοι,αλλά οι εχθροί σου αληθινοί καί δεν κοιμούνται ποτέ!
Τίποτα στην πολιτική δεν είναι οριστικά χαμένο.
Δώσαμε μάχη το 61,3% των Ελλήνων να βγούμε από την μιζέρια καί σε πιστέψαμε Αλέξη, ότι θα μας βγάλεις σε κάποιο ξέφωτο.
Αλλοίμονο, αν οι Έλληνες μείνουμε αδρανείς σε ότι ανήθικο συμβαίνει αυτή την στιγμή εμπρός στα μάτια μας!
Αλλοίμονο ,αν ή λαϊκή ετυμηγορία Αλέξη πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων!
Αλλοίμονο ,αν νομίζετε ότι οι Έλληνες υπομένουμε ένα χρέος που δεν είναι δικό μας!
Αλλοίμονο ,αν νομίζετε ότι θα δεχόμαστε συνέχεια εκβιασμούς τοκογλύφων !
Αλλοίμονο ,αν νομίζετε ότι θα υπομένουμε την τρισάθλια λιτότητα πού μας επέβαλλαν με το ζόρι!
Αλλοίμονο,αν νομίζετε ότι θα βλέπουμε όλους εσάς να μην χαλάτε την ζαχαρένια σας ,διατηρώντας τις καρεκλίτσες σας καί ο Έλληνας ψηφοφόρος σας να πεινάει!
Αλλοίμονο ,αν πιστεύετε ότι θα μας ξαναπλανέψετε με ψεύδη!
Αλλοίμονο αν νομίζετε ότι θα περιμένουμε να μας πεθάνετε!
Ανοχή ΤΕΛΟΣ!
Ή δημοκρατία Έλληνες είναι το πολίτευμα όπου ή εξουσία πηγάζει από τον λαό,ασκείται από τον λαό καί υπηρετεί τα συμφέροντα τού λαού!
Κεντρικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας,είναι ή λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία των πολιτών!
Αλέξη πού πήγε το 61,3%;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ήρθε ή ώρα να ξεσηκωθούμε Έλληνες !
Σας προσκαλώ όλους να ενωθούμε άμεσα γιά δράση!
Όσοι δεν συμφωνείτε με αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν,επικοινωνείστε μαζί μου viaplaka@gmail.com
κινητό 6938324645

4 σχόλια

  1. Κυρία Πλακά, έχω μία απορία. Είναι δυνατό άνθρωπος στοιχειωδώς νουνεχής, να περιμένει να ικανοποιηθεί το αίτημά του για δανεικά, όταν προηγουμένως έχει καθυβρίσει αυτούς από τους οποίους ζητά;
    Ποιος είπε τον Ολάντ, ΟΛΑΝΔΡΕΟΥ και στη Μέρκελ, "go home madame Merkel", και "καλή όρεξη κ, Μέρκελ αλλά δεν θα πεινάσει ο ελληνικός λαός" και τους δανειστές οικονομικούς δολοφόνους;
    Τώρα τον σέρνουν (και εμάς δυστυχώς) μέχρι πλήρους εξευτελισμού του.
    Έτσι το "Πρώτη Φορά Αριστερά" θα γίνει "Ποτέ Ξανά Αριστερά"!
    Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ?

    Είναι οι Άθλιοι που χωρίσανε τους Έλληνες σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, λες και το 2010, όταν ήμασταν ένα βήμα πριν την χρεοκοπία εξ αιτίας του Μπουχέσα πρώην Πρωθυπουργού Καραμανλή του Μικρού, εκείνου που έβλεπε από την τηλεόραση του σπιτιού του να καίγεται η Ελλάδα, εβδομήντα άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί σε ένα καλοκαίρι, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ( ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΦΕΛΛΩΝ ) ένας άλλος πρωθυπουργός ο Παπανδρέου ξύπνησε ένα πρωί και είπε στην συμβία του, ρε πόπη έχω πονοκέφαλο, τι λες αν θα τραβήξω ένα μνημόνιο στους συμπατριώτες μας με απολύσεις, μειώσεις μισθών και τα συναφή θα μου περάσει?
    Όμως ο χρόνος δεν σταματά, έγιναν κυβέρνηση και υποχρεωθήκανε εξ αιτίας των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ να φέρουνε και να ψηφίσουνε με τα χεράκια τους το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, όμως σαν ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ το μεθοδεύσανε έτσι που να καταλήξουν να το ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ για να μην τους βλέπουν οι ψηφοφόροι τους. Εκείνοι που τους λέγανε ψηφίστε μας, και όποιος φοροκλέφτης, όποιο λαμόγιο που κλέβει τον ΦΠΑ, όποιος δεν πληρώνει ταμεία και ένσημα, και γενικώς όποιος χρωστά στο Ελληνικό Δημόσιο μην ανυσηχεί εμείς θα του χαρίσουμε το 80/100 και το υπόλοιπο σε 74 δόσεις…

    Και βέβαια κατόπιν εσωτερικής συνεννοήσεως κάποιοι πρόβαλαν αντιρρήσεις έτσι που να μπορούν να πουν στους ηλιθίως σκεπτόμενους ψηφοφόρους που τους ακολουθούν, μην ανυσηχείτε εμείς είμαστε εδώ! Κρατούμε ψηλά την σημαία της ηλιθιότητας που σας ποτίσαμε! Η μνημονιακή αντιπολίτευση ψηφίζει τα μέτρα!
    Τουτέστιν και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ και με τους χαχόλους και με τους σοβαρά σκεπτόμενους, αν υπάρχουν ακόμη τέτοιοι στην κοινωνία που να τους ακολουθούν.

    ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Δημήτρη Κλ.,μού θέσατε ένα ερώτημα καί απαντώ:Ναί,στην πολιτική συμβαίνουν καί αυτά!Την μία να βρίζονται, προς χάριν συμφερόντων γιά να πείσουν το ακροατήριο καί την άλλη να τρώνε όλοι μαζί αστακούς καί χαβιάρια,εις υγείας των κορόιδων!Αυτό όλοι αυτοί ονομάζουν πολιτική!Όμως η πολιτική είναι εκτός των άλλων καί τέχνη,γιατί την ώρα του αστακού καί ειδικά σε τόσο κρίσιμες ώρες πού παίζεται η τύχη της Ελλάδας καί των Ελλήνων,επιβάλλεται να χτυπάς το χέρι στο τραπέζι καί να το αναποδογυρίζεις αν χρειαστεί προκειμένου να σε σεβαστούν καί να σε υπακούσουν,κι αν δεν γίνει,χτυπάς την πόρτα καί φεύγεις με αξιοπρέπεια καί τους αφήνεις να σε κυνηγάνε,γιατί αυτοί θα καιγόντουσαν,ενώ τώρα ταπεινωθήκαμε καί καταστραφήκαμε εμείς!Το 3% του Σύριζα το πήγαμε 36% καί μετά 61,3%.Ακουμπήσαμε πάνω του ζητώντας διέξοδο από τους προηγούμενους εθνικούς καταστροφείς!Μετά από αυτό το φιάσκο όμως ο Σύριζα θα προσγειωθεί απότομα εκεί που ανήκει,γιατί ήταν ανάξιος της εμπιστοσύνης τού βασανισμένου Ελληνικού λαού!Όλοι παίρνουν αυτό πού τούς αξίζει στην ζωή!Καί μην ξεχνάς αγαπητέ Δημήτρη ότι:"Ότι ανεβαίνει,κατεβαίνει,κι ότι γυρίζει,σταματά"!
    Θεοδωροβία Πλακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Δημήτρη Κλ.,μού θέσατε ένα ερώτημα καί απαντώ:Ναί,στην πολιτική συμβαίνουν καί αυτά!Την μία να βρίζονται, προς χάριν συμφερόντων γιά να πείσουν το ακροατήριο καί την άλλη να τρώνε όλοι μαζί αστακούς καί χαβιάρια,εις υγείας των κορόιδων!Αυτό όλοι αυτοί ονομάζουν πολιτική!Όμως η πολιτική είναι εκτός των άλλων καί τέχνη,γιατί την ώρα του αστακού καί ειδικά σε τόσο κρίσιμες ώρες πού παίζεται η τύχη της Ελλάδας καί των Ελλήνων,επιβάλλεται να χτυπάς το χέρι στο τραπέζι καί να το αναποδογυρίζεις αν χρειαστεί προκειμένου να σε σεβαστούν καί να σε υπακούσουν,κι αν δεν γίνει,χτυπάς την πόρτα καί φεύγεις με αξιοπρέπεια καί τους αφήνεις να σε κυνηγάνε,γιατί αυτοί θα καιγόντουσαν,ενώ τώρα ταπεινωθήκαμε καί καταστραφήκαμε εμείς!Το 3% του Σύριζα το πήγαμε 36% καί μετά 61,3%.Ακουμπήσαμε πάνω του ζητώντας διέξοδο από τους προηγούμενους εθνικούς καταστροφείς!Μετά από αυτό το φιάσκο όμως ο Σύριζα θα προσγειωθεί απότομα εκεί που ανήκει,γιατί ήταν ανάξιος της εμπιστοσύνης τού βασανισμένου Ελληνικού λαού!Όλοι παίρνουν αυτό πού τούς αξίζει στην ζωή!Καί μην ξεχνάς αγαπητέ Δημήτρη ότι:"Ότι ανεβαίνει,κατεβαίνει,κι ότι γυρίζει,σταματά"!
    Θεοδωροβία Πλακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση