GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλός, αλλά... με προβλήματα μπροστά και πίσω ο Ολυμπιακός

Μπροστά ρολάρει, πίσω προβληματίζει. Ο Ολυμπιακός έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο (για την εποχή) ποδόσφαιρο κόντρα στην Αντάλιασπορ(0-0),...

Καλός, αλλά... με προβλήματα μπροστά και πίσω ο Ολυμπιακός

Μπροστά ρολάρει, πίσω προβληματίζει. Ο Ολυμπιακός έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο (για την εποχή) ποδόσφαιρο κόντρα στην Αντάλιασπορ(0-0), όμως αντιμετώπισε δυσκολίες ξανά στην άμυνα. Θετικός ο Νικολάου.

Πως έπαιξε (4-2-3-1) 

Με αρκετές αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα ο Ολυμπιακός, σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Ο Καπίνο ήταν από την αρχή κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του (και λόγω των σημαντικών ελλείψεων όπως συνέβη και κόντρα στη Φενέρ), τους Αυλωνίτη-Βούρο. Ο Μαζουακού έπαιξε αριστερά και ο Ομάρ δεξιά. 

Στον άξονα οι Ζντιέλαρ, Κασάμι. Στα «φτερά» οι Ντουρμάζ-Ντοσεβί, οι οποίοι εναλασσόντουσαν. Μια ο Σουηδός δεξιά και μια αριστερά, με τον πρώην παίκτη της Βαλενσιέν να κάνει παρόμοια διαδρομή. Ο Ολαϊτάν έπαιζε στην κορυφή και ο Φουστέρ είχε ελεύθερο ρόλο, κινούμενος πίσω του. 

Το ματς 

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα ίδια συμπτώματα με τα προηγούμενα φιλικά. Καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατά διαστήματα (ειδικά στο δεύτερο) πολύ καλή, με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να απλώνεται ωραία στον αγωνιστικό χώρο και γενικότερα να είναι ωραία στο μάτι, για τα δεδομένα της εποχής. 

Ωστόσο, στην τελική προσπάθεια συνήθως τα χάλαγαν οι «ερυθρόλευκοι» και έκανε «μπαμ» ότι υπάρχει ανάγκη για απόκτηση επιθετικού η τέλος πάντων ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση οι επιθετικοί των Πειραιωτών. Με τους Ολαϊτάν, Χάρα και Μπενίτες να χρησιμοποιούνται σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. 

Από την άλλη παρουσιάστηκαν και πάλι αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Υπάρχει η δικαιολογία των απουσιών και της έλλειψης παικτών, καθώς αναμένεται να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός εκεί. 

Ωστόσο, φάνηκε ότι υπήρχε κακή λειτουργία ανασταλτικά. Κυρίως στις κόντρα επιθέσεις των Τούρκων, με τις επιστροφές του Ολυμπιακού να είναι κακές. Θα μπορούσε να είχε έρθει η νίκη για την ελληνική ομάδα (όχι πως μετράει ιδιαίτερα), αλλά και το γκολ για την Αντάλιασπορ, που θα έφερνε την ήττα. 

Οι συνθέσεις 

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Ομάρ, Αυλωντίης, Βούρος, Μασουακού (46' Νικολάου), Ζντιέλαρ (46' Φόρτουνης), Κασάμι (46' Μπουχαλάκης), Ντοσεβί (72' Μπενίτες), Φουστέρ (46' Τσόρι), Ντουρμάζ (46' Πάρντο), Ολαϊτάν (46' Χάρα) 

Αντάλιασπορ (Γιουσούφ Σίμσεκ): Οζένκ (67' Χασάν), Σίμσεκ, Αράτ (67' Αταλάι), Τσέλιουτσκα (24' Γκορ), Αϊτάκ, Κίλιτς (56' Λαζάρεβιτς), Τσίκο (Τσέλικ), Μπεκμετσί (58' Γιλντιρίμ), Ακμπάμπα, Μπασάν, Εταμέ (66' Αράς). 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση