GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσπάθεια υπονόμευσης της εθνικής προσπάθειας "βλέπει" η Δούρου

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι πυρκαγιές, που έχουν αιφνίδια ξεσπάσει σε διάφορα σημεία της χώρας, υποβοηθούμενες των ισχυρών ανέμων, ν...

Προσπάθεια υπονόμευσης της εθνικής προσπάθειας

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι πυρκαγιές, που έχουν αιφνίδια ξεσπάσει σε διάφορα σημεία της χώρας, υποβοηθούμενες των ισχυρών ανέμων, να αποτελούν προσπάθεια "υπονόμευσης της εθνικής προσπάθειας" η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Κύκλοι της Περιφέρειας Αττικής μετέφεραν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων την αίσθηση της Ρένας Δούρου ότι οι μεγάλες πυρκαγιές σε Αττική, Λακωνία και άλλες περιοχές μοιάζουν να είναι "υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας".

Σε ό,τι αφορά τη συνδρομή των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής στην κατάσβεση των πυρκαγιών, συμμετέχουν 30 υδροφόρες της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα έχει συσταθεί Ομάδα Εκακτης Ανάγκης.

Η κ. Δούρου έχει κάνει έκκληση για κινητοποίηση των Περιφερειών στην κατάσβεση των πυρκαγιών σε όλη τη χώρα και έχει συστήσει αύξηση των μέτρων αστυνόμευσης στο Πεδίον του Άρεως και στο Αττικό Άλσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση