ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

«Αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες» είπε ο Βαρουφάκης στη Δανάη!

Share it:
Ένα κείμενο αφιερωμένο στον Γιάνη Βαρουφάκη με τον τίτλο «Ο Έλληνας πολεμιστής» φιλοξενεί το New Yorker. Εκεί μεταξύ άλλων αναφέρεται στο παρασκήνιο λίγο πριν και λίγο μετά το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών πριν το δημοψήφισμα.

Στις 28 Ιουνίου, η ΕΚΤ αρνήθηκε να αυξήσει το όριο του ELA προς τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες είχαν σχεδόν ξεμείνει από ρευστό, μετά από μήνες ενός bank run σε slow motion.
Τότε o κ. Βαρουφάκης, έθεσε σε λειτουργία αυτό που αποκάλεσε «έναν τραγικό μηχανισμό» για τον περιορισμό των αναλήψεων. Το επόμενο βράδυ, μια Δευτέρα, είπε (κατά το δημοσίευμα) στην Δανάη Στράτου, επιστρέφοντας στο σπίτι: «Αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες».
Share it:

Βαρουφάκης

Πρώτη Σελίδα

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση