GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπράβο Ζωή!

Hippocrates Hatziaggelides ‎ Άνεμος Αντίστασης Σήμερα, λόγω των εσωτερικών διαφωνιών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δηλαδή αυτών που προέκυψαν από την σ...

Hippocrates HatziaggelidesΆνεμος Αντίστασης
Σήμερα, λόγω των εσωτερικών διαφωνιών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δηλαδή αυτών που προέκυψαν από την στροφή του Αλέξη Τσίπρα όταν συνειδητοποίησε τα καταστροφικά αποτελέσματα της άγονης πολιτικής του, για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία, η νομοθετική εξουσία, δια της Προέδρου της Βουλής, επιχειρεί να χειραφετηθεί από την πρωθυπουργική πατρωνία! Δεν με απασχολούν τα κίνητρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προσωπικά ή/και ιδεολογικά, ελάχιστη σημασία έχουν. Αυτό που μετράει, αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι το αποτέλεσμα: για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Βουλή των Ελλήνων επιχείρησε να τηρήσει την συνταγματική επιταγή για τον διαχωρισμό των εξουσιών και τις διατάξεις για το ρόλο των βουλευτών. Και, για να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί, η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και όλων όσων καταψήφισαν την συμφωνία, χαρακτηρίζεται από ιδεολογική και πολιτική συνέπεια, η οποία ουδόλως χαρακτηρίζει το πολιτικό μας σύστημα. Διαφωνώ πλήρως με τις απόψεις τους, αλλά τους αναγνωρίζω ότι έχουν το κουράγιο να τις υποστηρίζουν μέχρι τελικής πτώσεως!

1 σχόλιο

  1. Και πού να δεί τις τραγικές απώλειες, στην επόμενη ψηφοφορία του Ελληνικού λαού...

    Εκεί, δε θα χωράει καμιά ισορροπίστικη, πολιτικάντικη...''αντιμετώπιση''.

    Στ΄αστεία παίζαμε ! (Μανώλης Αναγνωστάκης)
    Δὲ χάσαμε μόνο τὸν τιποτένιο μισθό μας

    Μέσα στὴ μέθη τοῦ παιχνιδιοῦ σᾶς δώσαμε καὶ τὶς γυναῖκες μας

    Τὰ πιὸ ἀκριβὰ ἐνθύμια ποὺ μέσα στὴν κάσα κρύβαμε

    Στὸ τέλος τὸ ἴδιο τὸ σπίτι μας μὲ ὅλα τὰ ὑπάρχοντα.

    Νύχτες ἀτέλειωτες παίζαμε, μακριὰ ἀπ᾿ τὸ φῶς τῆς ἡμέρας

    Μήπως πέρασαν χρόνια; σαπίσαν τὰ φύλλα τοῦ ἡμεροδείχτη

    Δὲ βγάλαμε ποτὲ καλὸ χαρτί, χάναμε· χάναμε ὁλοένα

    Πῶς θὰ φύγουμε τώρα; ποῦ θὰ πᾶμε; ποιὸς θὰ μᾶς δεχτεῖ;

    Δῶστε μας πίσω τὰ χρόνια μας δῶστε μας πίσω τὰ χαρτιά μας
    Κλέφτες!

    Στὰ ψέματα παίζαμε!
    -----------
    Οι μέτριοι ηθοποιοί που είναι πολύ καλοί μόνο στα ψέματα και στα μεγάλα λόγια, αυτοί που εκ του ασφαλούς και τον εαυτό τους κοροϊδεύοντας ακόμα, παρίσταναν τους ...έτοιμους για επαναστάσεις και για συγκρούσεις μετωπικές, όταν τους γονατίζουν τελικά οι πραγματικότητες κι όταν ηττώνται απ΄τις αδυναμίες τους, καλό και τίμιο θα ήταν, ν΄αποχωρούν χειροκροτούμενοι από τη σκηνή, παραχωρώντας και το ρόλο που τους εμπιστεύτηκαν.

    Για να κερδίσουνε τουλάχιστον την αναγνώριση και την εκτίμηση της όποιας τους προσπάθειας.
    Τόσο μπορούσαν. Τι να γίνει;

    Όσο επιμένουν όμως ν΄αυτοκοροϊδεύονται πως τάχα θα ...γυρίσουν το παιχνίδι κι αν τους εμπιστευτούμε λίγο ακόμα θα ...ρεφάρουν, σαν κάθε ξεγραμμένο χαρτοπαίχτη που απ΄το πάθος του παραμυθιάζεται, θα καταλήξουνε να χάσουνε στο τέλος, αξιοπρέπεια και σεβασμό.

    Είναι άδικο και δεν αξίζει... ΚΡΆΤΑ ΔΥΝΑΤΆ ΖΩΉ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

    Άλυτη Εξίσωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση