GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητρόπουλος: Δεν χρειάζονται εκλογές αλλά πολιτικές συναινέσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος σημείωσε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ότι οι εκλογές δεν χρειά...

Μητρόπουλος: Δεν χρειάζονται εκλογές αλλά πολιτικές συναινέσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος σημείωσε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ότι οι εκλογές δεν χρειάζονται και ότι μετατίθενται για το απώτερο μέλλον.

"Εκλογές δεν χρειάζονται, αλλά πολιτικές συναινέσεις. Οι εκλογές δεν μπορούν να λύσουν 0τα ζητήματα" σχολίασε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: "Πρόσωπα αυξημένου κύρους θα πρέπει να στελεχώσουν το σχέδιο εθνικής επανεκκίνησης".

"Ότι γίνει, θα γίνει με επιλογή Τσίπρα, κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και με πρόσωπα αυξημένου κοινωνικού κύρους. Καμία κυβέρνηση μόνη της δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτά που μας έχουν επιβάλλει. Το κύμα της δυσαρέσκειας θα είναι μεγάλο και δεν θα μπορεί να το διαχειριστεί μόνη της η κυβέρνηση. Αυτός ο λαός δεν έχει άλλες αντοχές" κατέληξε. 

 

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση