GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Καλούν τον Τζήμερο ως ύποπτο για "εσχάτη προδοσία!"

Thanos Tzimeros Η Δικαιοσύνη προστατεύει τη Δημοκρατία. Είναι φως φανάρι. Αφού ανέχεται 40 χρόνια τώρα να υπάρχει κόμμα στη Βουλή που θ...

Η Δικαιοσύνη προστατεύει τη Δημοκρατία. Είναι φως φανάρι. Αφού ανέχεται 40 χρόνια τώρα να υπάρχει κόμμα στη Βουλή που θέλει να επιβάλει την δικτατορία του προλεταριάτου, αφού κάνει τα στραβά μάτια όταν κάνουν προπαγάνδα ο Κουφοντίνας και ο Μαζιώτης υπέρ της τρομοκρατίας μέσα από το κτήριο της Νομικής, αφού θεωρεί φυσικό ο ΣΥΡΙΖΑ να εγκωμιάζει την τρομοκρατία, να χαϊδεύει τους μπαχαλάκηδες και να καλεί σε ανυπακοή και απειθαρχία μέσα από το Κοινοβούλιο, αφού δεν άκουσε τίποτε για την εισβολή που ετοίμαζε στο Νομισματοκοπείο ο Λαφαζάνης και για το σχέδιο εξόδου από το ευρώ και την επιβολή δελτίου στα τρόφιμα που σχεδίαζαν Βαρουφάκης και Τσίπρας, τώρα αποφάσισε να κινηθεί αστραπιαία και ερευνά αν διέπραξα το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, ώστε να ασκήσει δίωξη! Κοιμηθείτε ήσυχοι.

3 σχόλια

  1. Και καλα θα του κανουν του αλητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους αληταράδες που θέλανε να κάνουν ΝΤΟΥ στο νομισματοκοπείο και την Τράπεζα της Ελλάδος ή η ιδέα του Χρυσόγονου να μπουκάρουν στα σπίτια και να ψάχνουν τα σεντούκια τους έχουμε να μας κυβερνούν!Ξέσκισε τα καθάρματα Θάνο.Ξεβράκωμα με κάθε ευκαιρία σε κάθε σου άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριες Τζήμερε. Φυσικά και θα πρέπει να είστε χαρούμενος με αυτές τις εξελίξεις που θα σας καθιερώσουν ως τον πιο συνεπή αγωνιστή υπέρ της λογικής και της κάθαρσης αυτής της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση