GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο άλλος υπουργός (του ΣΥΡΙΖΑ) που και τρεις δικοί του συγγενείς σήκωσαν λεφτά;;

Harris Kodopoulos Η ...εσωτερική πληροφόρηση στους ΣυριζΑΝΕΛ... Φαίνεται πως τα ...capital control κινητοποίησαν και άλλους.....συγγενε...

Η ...εσωτερική πληροφόρηση στους ΣυριζΑΝΕΛ...
Φαίνεται πως τα ...capital control κινητοποίησαν και άλλους.....συγγενείς υπουργών των ΣυριζΑΝΕΛ, πλην της μαμάς Βαλαβάνη, και έσπευσαν να σηκώσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τις τράπεζες, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την επιβολή των περιορισμών...!!
Σήμερα σε κυριακάτικο φύλλο αποκαλύπτεται πως τρεις στενοί συγγενείς υπουργού από την Κρήτη, που φέρουν-μάλιστα-το ίδιο επίθετο με τον υπουργό, παραγωγοί και έμποροι λαδιού, σήκωσαν από 150-000 έως 200.000 ευρώ ο καθένας..
Το αξιοπερίεργο (ηθικό ζήτημα) δεν είναι μόνο αυτό...
Είναι πως οι τράπεζες πήραν εντολή από....κάπου να δώσουν τα χρήματα...
Και τούτο γιατί λίγο πριν τα capital control δεν έδιναν σε κανένα πάνω από 1.000-1500 ευρώ...(επιτρεπτή ανάληψη)...
Βέβαια στο επίκεντρο πάντα βρίσκεται η Βαλαβάνη, που ισχυρίζεται πως η μαμά προχώρησε από μόνη της στην ανάληψη των 200.000 ευρώ και έφερε ως επιχείρημα πως δεν....μιλούσε μαζί της εδώ και πολύ καιρό..
Παιδιάστικο επιχείρημα από τη στιγμή που είχε φωτογραφηθεί μαζί της πριν 20 μέρες στο Ηράκλειο Κρήτης..(φωτό)..

Η Βαλαβάνη, επίσης, εμφάνισε τη παραίτησή της ως αποτέλεσμα της διαφωνίας της με το νέο μνημόνιο και τα μέτρα που το συνοδεύουν, ψηφίζοντας ΟΧΙ, ενώ στη πραγματικότητα παραιτήθηκε επειδή αργά ή γρήγορα θα αποκαλυπτόταν η αλήθεια για τις 200.000 ευρώ και θα ήταν εκτεθειμένη γι αυτό το θέμα.
Πονηρή η κρητικιά..... αγωνίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση