GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΝΟΨΕΙ! Πώς την πάτησε ο (δήμαρχος Γλυφάδας) Γ. Παπανικολάου. Θέλει να εκποιήσει δημοτική περιουσία...

ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Μέχρις εδώ, ήταν η κατάληξη της προσφυγής που έ...

ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Μέχρις εδώ, ήταν η κατάληξη της προσφυγής που έκαναν οι Παπανικολάου και Μητροπολίτης ενάντια στηναπόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για το σταμάτημα να εκποιηθεί μεγάλης αξίας οικόπεδο των Γλυφαδιωτών στην Μητρόπολη της Γλυφάδας.
Ο λόγος για το μοναδικό οικόπεδο που έχει στην κυριώτητά του ο Δήμος Γλυφάδας επί της Βουλιαγμένης, που με το έτσι θέλω ο Παπανικολάου επέβαλλε στους Δημοτικούς του συμβούλους να το παραχωρήσουνε στην Μητρόπολη για κτίσιμο των γραφείων της.
Με απόφασή της η αποκεντρωμένη Διοίκηση, ύστερα από την ένσταση της Δημοτικής παράταξης του κ. Ταστάνη και την συνεπικουρία του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου, αφού μελέτησε τα στοιχεία αποφάνθηκε οτι δεν μπορεί ο Δήμος να παραχωρήσει το οικόπεδο στην Μητρόπολη, μη συντρέχοντας λόγοι έκτακτης ανάγκης.
Σ' αυτήν την απόφαση αντέδρασαν άμεσα και έντονα οι Παπανικολάου και Μητροπολίτης, οι οποίοι κατέθεσαν ένσταση κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και ζητούσαν να γίνει δεκτή η ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση στην  Μητρόπολη δεκτή.


Το περίεργο είναι στο γεγονός οτι στην ημερομηνία που ορίστηκε να εκδικασθεί η ένσταση των Παπανικολάου - Μητροπολίτη, ΚΑΝΕΙΣ από τους δύο προσφεύγοντες στην αρχική απόφαση Κόκκορης - Ταστάνης δεν προσήλθε για να υποστηρίξει το δίκιο τους. Ο κ. Κόκκορης κάπου ίσως αρμένιζε στην Κρήτη για διακοπές ή δεν ήθελε να παραστεί για τους δικούς του λόγους, ο δε κ. Ταστάνης ήταν απασχολημένος με τις διαδικασίες του κόμματος και δεν είχε χρόνο, η υπόθεση ίσως τιναζόταν στον αέρα αν δεν βρισκόταν ο από μηχανής Θεός για να κινήσει τις έννομες διαδικασίες και να τελεστεί η διαδικασία της ένστασης.

Ο λόγος για τον γνωστό Γλυφαδιώτη Αναστάσιο Γιαννακόπουλο ο οποίος όχι μόνο ήταν παρών από την αρχή της διαδικασίας, αλλά ήταν αυτός που πίεσε το μέλος της Επιτροπής εκδίκασης δήμαρχο Κηφισσιάς κ. Θωμάκο να έρθει στην συζήτηση για να μην αναβληθεί η κουβέντα προς όφελος κάποιων που τους εξυπηρετούσε η αναβολή.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ως συντονιστής για την νομιμοποίηση της απαρτίας κατέχει δικαίως τη θέση του υπερασπιστή της Δημοτικής περιουσίας, αφού με τις επίμονες και επίπονες ενέργειές του έγινε η απαρτία της Επιτροπής και το αποτέλεσμα δικαιώνει πλήρως αυτή του την προσπάθεια. Σημειώνουμε οτι την Επιτροπή της εκδίκασης την απαρτίζουν ως Πρόεδρος με δικαίωμα δύο ψήφων η κ. Μυρτώ Γερμάνη, Παρέδρου του Ν.Σ.Κ., του Γεωργίου Θωμάκου δημάρχου Κηφισιάς ως τακτικό μέλος και ως γραμματέα υπάλληλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ενώ η Δικαστικός απέρριψε τις ενστάσεις των Παπανικολάου - Μητροπολίτη, ο δήμαρχος Θωμάκος ήταν κατά περίεργο τρόπο, θετικός. Μετά λένε γιατί η Αυτοδιοίκηση είναι πρώτη στην διαφθορά των δημοσίων οργανισμών.
Μετά το αποτέλεσμα της απόρριψης των ενστάσεων των Παπανικολόυ - Μητροπολίτη από την επιτροπή εκδίκασης, ο κ. Γιαννακόπουλος απέστειλε έγγραφο προς το Δήμο όπου τους γνωστοποιεί την απόφαση και ζητά τα αυτονόητα ενός ηθικού και έντιμου προβληματισμού.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

1) Γεώργιο Π. Παπανικολάου, δήμαρχο.

2) Παναγάκο Ευστράτιο, πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου,

3) Ολους τους δημοτικούς συμβούλους, δια του 2ου εξ υμών.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - Α Ι Τ Η Σ Η

Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αριθ. 15 - Τ.Κ. 16561 - τηλ./fax: 210-9645005.

ΘΕΜΑ: Γνωστοποίηση των αριθ. 11 και 12/16-07-2015 αντίστοιχων αποφάσεων της Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, Δυτικού τομέα Αθηνών.

Με την παρούσα μου, ως προσφεύγων (με την από 18-05-2015 Προσφυγή μου), και αυτοπροσώπως εξετασθείς στην ως άνω Επιτροπή την 16-07-2015, προς απόρριψη των αντίστοιχων Προσφυγών του Δήμου Γλυφάδας (αριθ. προσφυγής 58/10-06-2015) και της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας Βάρης, Βουλιαγμένης, (αριθ. Προσφυγής 64/12.06-2015), σας αποστέλλω - καταθέτω αντίγραφα των ως άνω αποφάσεων, προς γνώσιν σας και για τα νόμιμα.

ΑΙΤΟΥΜΑΙ:

1) Την εκ μέρους σας άμεση ανάρτηση στη Διαύγεια.

2) Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.

3) Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της &

4) Να λάβω άμεση γνώση τυχόν ενεργειών σας, προς αντίκρουση αυτών εμπρόθεσμα.

Γλυφάδα Αττικής, 23-07-2015 Ο Γνωστοποιών & Αιτών.

Αναστάσιος Ιωάννη Γιαννακόπουλος.

Και παραθέτει επίσης και το σκεπτικό της απόφασης καταθέτοντας και τα σχετικά έγγραφα.
http://www.notia-press.gr/index.php/south-cities-news/glyfada/4008-freno-stin-ekpoiisi-tis-dimotikis-periousias-apo-ton-papanikolaou-vazei-o-giannakopoulos-notia-press




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση