GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωμανιάς: Μας ζητάνε αλλαγές στο ασφαλιστικό

Για λάθη στον νόμο που πέρασε με το πρώτο πακέτο προαπαιτούμενων μέτρων σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό, και για τα οποία οι θεσμοί ζητούν...

Ρωμανιάς: Μας ζητάνε αλλαγές στο ασφαλιστικό

Για λάθη στον νόμο που πέρασε με το πρώτο πακέτο προαπαιτούμενων μέτρων σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό, και για τα οποία οι θεσμοί ζητούν τη διόρθωσή τους, μίλησε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο κ. Ρωμανιάς αποκάλυψε ότι υπάρχει νέα επιστολή από τους θεσμούς, με την οποία ζητούνται αλλαγές. 

Όπως εξήγησε, για τα επικουρικά ταμεία ο νόμος λέει ότι 1/1/2015 ενοποιούνται όλα, μπαίνουν κάτω από την ομπρέλα του ΕΤΕΑ.

«Αυτό το νόμο τον έγραψε η ελληνική πλευρά στο πόδι. Και ήταν χειρότερος από αυτό που ζητούσαν. Με πολλά λάθη! Τώρα ζητούν διορθώσεις», είπε ο κ. Ρωμανιάς. 

«Εδώ έχει γίνει λάθος. Το γράμμα που μας ήρθε τώρα μας λέει όχι, να τα αλλάξετε. Θα δώσετε προθεσμία μέχρι 31/12/2015 για να ενοποιηθούν και θα τους δίνετε τη δυνατότητα να επιλέξουν ή να γίνουν επαγγελματικά ταμεία ή να υπαχθούν στο ΕΤΕΑ. Κάτι που το είχαμε με τον παλιό νόμο του '14», σημείωσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση