GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντοπούλου: Ηχηρό ΟΧΙ στους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα

Για “ηχηρό όχι στους εκβιασμούς, στα τελεσίγραφα, στην απόπειρα κατατρομοκράτησης και εκφοβισμού” έκανε λόγο σε δήλωσή της η πρόεδρος τ...

Κωνσταντοπούλου: Ηχηρό ΟΧΙ στους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα

Για “ηχηρό όχι στους εκβιασμούς, στα τελεσίγραφα, στην απόπειρα κατατρομοκράτησης και εκφοβισμού” έκανε λόγο σε δήλωσή της η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στην επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Όπως σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, ο λαός έστειλε μήνυμα δημοκρατίας, αποφασιστικότητας και προσήλωσης στις αξίες της Ευρώπης, δηλαδή την αλληλεγγύη μεταξύ λαών και κοινωνιών, τη λαϊκή κυριαρχία και τον σεβασμό στα δημοκρατικά δικαιώματα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα κοινωνικά δικαιώματα.

Το μήνυμα αυτό, πρόσθεσε, έχει φτάσει απ' άκρη σ' άκρη του κόσμου, και θέτει προ των ευθυνών τους όσους φαντάστηκαν πως ένας λαός θα λύγιζε υπό το βάρος της διαπλοκής και του πανικού, ενώ υπογράμμισε πως οι λαοί είναι πιο δυνατοί από τα σχέδια εξουθένωσης και εξαΰλωσής τους, από κάθε απόπειρα ολοκληρωτικής επιβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση