GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Μελωδία της Ευτυχίας" σε καλοκαιρινή περιοδεία!

Ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών "Η Μελωδία της Ευτυχίας", που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία φέτος το...


Η Ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών "Η Μελωδία της Ευτυχίας", που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία φέτος το χειμώνα στο Παλλάς, θα κάνει μερικές επιλεγμένες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για την περίφημη αληθινή ιστορία της οικογένειας Φον Τραπ που έγινε μιούζικαλ και στη συνέχεια ταινία (1965) με την Τζούλι.
Άντριους και τον Κρίστοφερ Πλάμερ - ταινία που απέσπασε 5 Όσκαρ και έκανε ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ εισπράξεων στα ταμεία. Την ελληνική μεταφορά του μιούζικαλ, υποστηρίζει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών (με ξεχωριστές φωνητικές δυνατότητες, όπως απαιτούν οι ρόλοι) ανάμεσα στους οποίους είναι η αγαπημενη τραγουδιστρια και ήδη πετυχημενη στο μιουζικαλ Demy (στο ρόλο της Μαρίας Φον Τραπ), ο Άκης Σακελλαρίου (στο ρόλο του πλοιάρχου Φον Τραπ), η Ναταλία Δραγούμη (στο ρόλο της Βαρώνης) και ο Γιώργος Τζαβάρας (στο ρόλο του Μαξ Ντεβάιλερ), ενώ τη σκηνοθεσία καθώς και την απόδοση του κειμένου και των στίχων στα ελληνικά υπογράφει η Θέμιδα Μαρσέλλου, που έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια το ιδιαίτερο ταλέντο της στον τομέα του μιούζικαλ (Annie, Fame, Rent).
Για τις ανάγκες των παιδικών και εφηβικών ρόλων (θυμίζουμε ο πλοίαρχος Φον Τραπ είχε 7 παιδιά που πρωταγωνιστούν στην παράσταση) έγινε εκτενής και απαιτητική οντισιόν και από αυτήν επελέγησαν τα καταπληκτικά παιδιά που θα δείτε στην παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση