GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί αν επικρατήσει το 'ναι' - ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψη ότι «η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί» αν επικρατήσει το "ναι" στο δημοψήφισμα εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημ...

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί αν επικρατήσει το 'ναι' - ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψη ότι «η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί» αν επικρατήσει το "ναι" στο δημοψήφισμα εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μιλώντας στο MEGA.

«Πρέπει να υπάρξουν πολιτικές συνέπειες του "ναι". Ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει περίπου καθαρά ότι θα παραιτηθεί αν αυτό συμβεί», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση να εφαρμόσει την άλλη πολιτική την οποία με την ψήφο του θα έχει εγκρίνει ο ελληνικός λαός. Άρα πρέπει η κυβέρνηση να παραιτηθεί. Μετά την παραίτηση της κυβερνήσεως πρέπει να γίνει μία προσπάθεια να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Ίσως το πετύχουμε. Δεν είμαι πολύ βέβαιος γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η ποιότητα αυτής της βουλής. Είναι όμως βέβαιο ότι εφόσον αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα πάμε σε εκλογές».

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την ανησυχία του «για την πορεία του τόπου» και υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι η χειρότερη στιγμή που πέρασε ο τόπος σίγουρα όμως είναι μία πάρα πολύ επικίνδυνη φάση την οποία διανύουμε. Πιστεύω ότι κανείς δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος. Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να στρατευτούμε αυτή την ώρα στον αγώνα για τη σωτηρία του τόπου Θεωρώ χρέος μου, ίσως για τελευταία φορά, να μπω στην μάχη, να στρατευτώ για να βοηθήσω τον τόπο».

Αναφορικά με το δημοψήφισμα σημείωσε ότι δεν πιστεύει πως υπάρχει «παγίδα» ωστόσο επεσήμανε ότι «υπάρχει παγίδα στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τα προβλήματα τα πέντε χρόνια της κρίσης».

«Το δημοψήφισμα είναι πολλαπλώς άκυρο νομικά. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Για μένα το δημοψήφισμα έχει μεγάλη πολιτική σημασία. Και για αυτό δίνουμε την μάχη του ‘ναι’. Η Ευρώπη έτσι το έχει ερμηνεύσει, ο απλός λαός το έχει ερμηνεύσει έτσι. Δεν κάνεις δημοψήφισμα για ένα προσχέδιο διαπραγματεύσεων χωρίς σφραγίδα και υπογραφή. Καλώς ή κακώς όλοι ερμηνεύουν το δημοψήφισμα για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και κατά προέκταση στην Ευρώπη», σημείωσε και πρόσθεσε

«Το δημοψήφισμα είναι για τον κύριο Πρωθυπουργό μία διέξοδος στην πίεση την οποία υπέστη. Ο κ. Τσίπρας δεν κατόρθωσε να ελέγξει ούτε το κόμμα του ούτε την κυβέρνηση. Άρχισε μία διαπραγμάτευση ατέρμονα. Έβλαψε τον τόπο πάρα πολύ. Πολλά δισεκατομμύρια θα πληρώνουν οι Έλληνες εξαιτίας του. Όταν, δε, έφθασε στην κρίσιμη καμπή που έπρεπε να πάρει την μεγάλη απόφαση να πει το μεγάλο ‘ναι’ ή το μεγάλο ‘όχι’ λιποψύχησε. Πέταξε την μπάλα στο λαό και έκανε αυτό για το οποίο ο ίδιος είχε κατηγορήσει τον Γιώργο Παπανδρέου».

«Ο Πρωθυπουργός ισχυρίζεται ότι το "όχι" θα του δώσει πρόσθετη δύναμη για να κάνει αποτελεσματική διαπραγμάτευση προς όφελος της Ελλάδας. Πιστεύω ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων. Εγώ τουλάχιστον αισθάνομαι σαν απλός πολίτης προσβεβλημένος όταν ακούω τέτοιο επιχείρημα, αφού είναι γνωστό ότι η Ευρώπη ολόκληρη ερμηνεύει αλλιώς την ψήφο», είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. 

 Δείτε το βίντεο από το MEGA

3 σχόλια

  1. Αυτό περιμένεις, να αναλάβει ο Κουλης για να αναπαυθεις κι εσύ επιτέλους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν

    Ζητείτε από τις Ψυχιατρικές Σχολές της Ελλάδας, από το Δημόσιο Ψυχοθεραπευτήριο Δαφνίου, και από το Δημόσιο Ψυχοθεραπευτήριο ΔρομοκαΪτιου να αποκαλύψουν τι είδους ψυχοφάρμακα παίρνει ο Τσίπρας οι Υπουργοί του, οι βουλευτές και εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ που μας τα έκοψε Σύριζα και των ΑΝΕΛ, πριν βγούνε στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα για να μπορούν χωρίς εμφανή ντροπή, ήρεμοι, να υπερασπίζονται την πολιτική τους , δηλαδή τα ψέματα που ξεφουρνίζουν κάθε τόσο και λιγάκι.

    Το Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν
    έγκειται στο γεγονός ότι αφού αυτά τα ψυχοφάρμακα είναι τόσο αποτελεσματικά θα είναι ευχής έργο να γίνουν γνωστά και να συνταγογραφούνται στο ευρύ κοινό που χρήζει ψυχιατρικής θεραπείας, έτσι που και οι ασθενείς και οι δικοί τους άνθρωποι να ηρεμήσουν και η ζωή τους να γίνει καλύτερη.

    Θα αναφέρω το πιο αισχρό προεκλογικό ψέμα που ειπώθηκε ποτέ στην Ελλάδα, και που ειπώθηκε από αυτούς¨

    Θα χαρίσουμε Το 80/100 της οφειλής του οποιοιδήποτε προς την Εφορία, Ταμεία, και άλλους Δημόσιους Οργανισμούς και το υπόλοιπο 20/100 θα το κάνουμε 74 μηνιαίες δόσεις, εννοείτε ότι μέσα σε αυτούς τους οφειλέτες βρίσκονται παντός είδους καθάρματα που με τις πράξεις τους στερούν το Ελληνικό Δημόσιο από το να μπορεί να έχει καλύτερη Παιδεία, καλύτερη Υγεία, καλύτερη Πρόνοια, καλύτερη Άμυνα, και γενικά καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.
    Όμως ο Σύριζα είναι Σύριζα και από τέτοια το αυτί των Συριζαίων δεν ιδρώνει.

    Ευχαριστώ και παρ’ ότι πικραίνομαι ΝΑΙ δαγκωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τυχερουληδεs αφου ευχηκε ο επιτιμοs....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση