GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθάκης: Αν διαφωνούσα με την κυβέρνηση, θα είχα παραιτηθεί

"Θα υπέβαλα την παραίτησή μου και θα παρέδιδα την έδρα μου εάν διαφωνούσα με την κυβέρνηση", δήλωσε στο Mega ο υπουργός Οικ...

Σταθάκης: Αν διαφωνούσα με την κυβέρνηση, θα είχα παραιτηθεί
"Θα υπέβαλα την παραίτησή μου και θα παρέδιδα την έδρα μου εάν διαφωνούσα με την κυβέρνηση", δήλωσε στο Mega ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ερωτηθείς σχετικά με τη στάση πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, οι οποίοι αρνήθηκαν να εξουσιοδοτήσουν την κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με βάση το κείμενο των ελληνικών προτάσεων.

Ο κ. Σταθάκης εκτίμησε πως η κυβέρνηση θα μπορέσει να περάσει τα μέτρα από τη Βουλή και επανέλαβε ότι αν υπάρξει συμφωνία, τότε οι τράπεζες θα ανοίξουν αμέσως. Όσον αφορά ωστόσο τα capital controls, υπογράμμισε πως θα χρειαστούν μερικοί μήνες μέχρι να αρθούν.

Ο υπουργός Οικονομίας ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά πώς δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ κίνδυνος για κούρεμα των καταθέσεων.

Σε ό,τι αφορά πιθανό ανασχηματισμό, ο κ. Σταθάκης εκτίμησε πως θα υπάρξουν λογικά κάποιες αντικαταστάσεις υπουργών, αλλά αυτό είναι θέμα του πρωθυπουργού.

2 σχόλια

  1. Τι είναι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ?

    Είναι οι Άθλιοι που χωρίσανε τους Έλληνες σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, λες και το 2010, όταν ήμασταν ένα βήμα πριν την χρεοκοπία εξ αιτίας του Μπουχέσα πρώην Πρωθυπουργού Καραμανλή του Μικρού, εκείνου που έβλεπε από την τηλεόραση του σπιτιού του να καίγεται η Ελλάδα, εβδομήντα άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί σε ένα καλοκαίρι, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ( ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΦΕΛΛΩΝ ) ένας άλλος πρωθυπουργός ο Παπανδρέου ξύπνησε ένα πρωί και είπε στην συμβία του, ρε πόπη έχω πονοκέφαλο, τι λες αν θα τραβήξω ένα μνημόνιο στους συμπατριώτες μας με απολύσεις, μειώσεις μισθών και τα συναφή θα μου περάσει?
    Όμως ο χρόνος δεν σταματά, έγιναν κυβέρνηση και υποχρεωθήκανε εξ αιτίας των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ να φέρουνε και να ψηφίσουνε με τα χεράκια τους το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, όμως σαν γνήσιοι αλλά φοβισμένοι υποκριτές το μεθοδεύσανε έτσι που να καταλήξουν να το ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ για να μην τους βλέπουν οι ψηφοφόροι τους.

    Και βέβαια κατόπιν εσωτερικής συνενοήσεως κάποιοι πρόβαλαν αντιρρήσεις έτσι που να μπορούν να πουν στους ηλιθίως σκεπτόμενους ψηφοφόρους που τους ακολουθούν μην ανυσηχείτε εμείς είμαστε εδώ! Κρατούμε ψηλά την σημαία της ηλιθιότητας που σας ποτίσαμε! Η μνημονιακή αντιπολίτευση ψηφίζει τα μέτρα!
    Τουτέστιν και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ και με τους χαχόλους και με τους σοβαρά σκεπτόμενους, αν υπάρχουν ακόμη τέτοιοι στην κοινωνία που να τους ακολουθούν.

    ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα που συμφωνεις πρεπει να παραιτηθεις. Ο λαος σε ψηφισε για να σταματησουν τα μνημονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση