GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφοδρή επίθεση Σκουρλέτη στη Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτός ο τόπος δεν θα επιτρέψει στους ναζί να σηκώσουν κεφάλι», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στη Βουλή, ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκου...

Σφοδρή επίθεση Σκουρλέτη στη Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτός ο τόπος δεν θα επιτρέψει στους ναζί να σηκώσουν κεφάλι», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στη Βουλή, ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.

«Το σχέδιο Σόιμπλε έχει μια πιο βαθύτερη στόχευση και αυτή είναι η αντίληψη για μία απόλυτα ελεγχόμενη, αυταρχική, γερμανοκεντρική Ευρώπη. Αυτή η Ευρώπη, δεν έχει καμία σχέση με όσους οραματιστήκαν μια διαφορετική Ευρώπη και έδωσαν αγώνες προς αυτή την κατεύθυνση. αυτή η Ευρώπη, είναι η Ευρώπη που ενισχύει τον δεξιό ευρωσκεπτικισμό. Είναι η Ευρώπη που δίνει το έδαφος της ανάπτυξης σε φαινόμενα νεοφασιστικά», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Τους είδατε πριν; Έκαναν βέβαια ένα προχώρημα, γιατί κράζανε, έστω και βρίζοντας. Συνήθως λύνουν τις διαφορές τους με άλλους τρόπους. Με μαχαίρια, με στειλιάρια, με τραμπουκισμούς και γι αυτό είναι υπόδικοι. Η δημοκρατία, ανέχεται τέτοιες φωνές μέσα στο κοινοβούλιο. Η δημοκρατία όμως δεν θα επιτρέψει, στο έδαφος μιας πραγματικής κοινωνικής κρίσης, στο έδαφος μιας επώδυνης αλλά αναγκαστικής συμφωνίας, να αναπτυχθούν τέτοιες φωνές στο ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτός ο τόπος δεν θα επιτρέψει στους ναζί να σηκώσουν κεφάλι».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση