GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούνελ "ξύρισε" όλη την οροφή τουριστικού λεωφορείου (βίντεο)

 Ένα απίστευτο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα κοντά στην πόλη Λιλ της Γαλλίας, όταν τουριστικό λεωφορείο επιχείρησε να διασχίσει τούνελ π...

Τούνελ
 Ένα απίστευτο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα κοντά στην πόλη Λιλ της Γαλλίας, όταν τουριστικό λεωφορείο επιχείρησε να διασχίσει τούνελ πολύ χαμηλό για το ύψος του, με αποτέλεσμα να χάσει όλη την οροφή του!
Σαν από θαύμα κανείς από τους 60 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους Ισπανοί φοιτητές, δεν σκοτώθηκε αλλά 28 από αυτούς τραυματίστηκαν, οι 6 σοβαρά.
«Η πρόσκρουση ήταν ιδιαίτερα βίαιη. Την ώρα της σύγκρουσης η πλειοψηφία των επιβατών στο λεωφορείο κοιμόντουσαν», υποστηρίζει ένας γιατρός του τοπικού νοσοκομείου.
Οι αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το ατύχημα οφείλεται σε απροσεξία του οδηγού καθώς, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, δείχνουν ότι δεν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση