GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο αδιαφιλονίκητος Αλέξης» και τα … τσάταλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιάννης Σουλαδάκης Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό αγωνιώδεις προσπάθειες, «να πειστούν» οι πολίτες, ότι «ο Αλέξης» είναι «ο αδιαφιλον...

Γιάννης Σουλαδάκης

Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό αγωνιώδεις προσπάθειες, «να πειστούν» οι πολίτες, ότι «ο Αλέξης» είναι «ο αδιαφιλονίκητος» για να σώσει την χώρα.
Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική. όχι μόνο.
Ένας Πρωθυπουργός, που «εν κρυπτώ και παραβύστω» σχεδίασε με τον Βαρουφάκη και με άλλους, να βγάλει την χώρα από το ΕΥΡΩ με το PLANB και αναγκάστηκε εκών άκων, να πάει στο PLAN A, λίγο πριν οδηγήσει την χώρα στον γκρεμό και τούτο, διότι ο ίδιος βρέθηκε μπροστά σε μεγάλο προσωπικό κίνδυνο.
Ο Τσίπρας είναι ο επόμενος Βαρουφάκης.
Ποιοι πριμοδοτούν τον «αναντικατάστατο»?
Πρώτον, οι Ευρωπαίοι και οι λοιποί δανειστές, που έχουν επιβάλλει «σιωπητήριο» σε όλους και λειτουργεί ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός, όπως περίπου λειτουργούσε ο Παπαδήμας.
Οι Ευρωπαίοι και οι λοιποί δανειστές, έχουν παγώσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των δεσμεύσεων απέναντί τους.
Δεύτερον, τα κανάλια και ότι σύστημα συμφερόντων γυρνάει γύρω από αυτά, τα οποία και διαπραγματεύονται.
Κατά τα λοιπά, οι θεωρίες περί επίσπευσης των εκλογών είναι εκτός τόπου και χρόνου, το γνωρίζει και ο ίδιος ο Τσίπρας και γνωρίζει επίσης, ότι αν για οιοσδήποτε λόγους γίνουν εκλογές πριν τις 25 Γενάρη 2016, θα γίνουν με άλλο Πρωθυπουργό και άλλη κυβέρνηση.
Ο Τσίπρας όμως, ας προσπαθήσει να μαζέψει τα τσάταλα του κόμματός του, αλλά κυρίως τα τσάταλα που έχει δημιουργήσει στα νοσοκομεία, στα δημόσια έργα, στους Δήμους, στις Κοινότητες,παντού.
Εδώ βέβαια, αξίζουν συγχαρητήρια στην κ. Πρόεδρο Κωνσταντοπούλου, που δεν επέτρεψε να γίνουν τσάταλα τα οικονομικά της Βουλής και έτσι μπορεί να δίνει παραστάσεις, με τους διάφορους απίθανους που έχει περιμαζέψει.
Κατά τα λοιπά το βέβαιον είναι, ότι τα κλειδιά των εξελίξεων, τα κρατούν οι δανειστές κι ο Τσίπρας απλώς,είναι ο θυρωρός της χώρας.
ΥΓ. Και για όσους δεν γνωρίζουν τα τσάταλα η τσατάλια, είναι διάφορα αντικείμενα από ναυαγισμένα καραβοτσακισμένα σκάφη, που τα «ξερνά» το κύμα στις ακτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση