GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Τζήμερος στις αντιδράσεις για την "ανατροπή" της κυβέρνησης...

Thanos Tzimeros ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ Οι φασίστες της συριζαϊκής προπαγάνδας δεν του έχουν αφήσει τίποτε του Γκαίμπελς. Επινο...

Thanos Tzimeros

ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι φασίστες της συριζαϊκής προπαγάνδας δεν του έχουν αφήσει τίποτε του Γκαίμπελς. Επινοούν κείμενα, λέξεις και χαρακτηρισμούς, σου τα αποδίδουν και επειδή προφανώς δεν υπάρχουν, σε κατηγορούν ότι τα... έσβησες. Εμένα μου απέδωσαν τον όρο "πραξικόπημα". Ουδέποτε τον είπα, διότι κατέχω καλά την ελληνική. Πραξικόπημα από άοπλους με γυμνά χέρια δεν γίνεται. Άρα δεν το έσβησα. Να ξέρετε ότι ποτέ δεν σβήνω πολιτικές αναρτήσεις. Να ξέρετε επίσης ότι ουδέποτε φοβήθηκα στη ζωή μου. Δεν θα αλλάξω συνήθειες τώρα επειδή ο στρατός των επαγγελματιών υβριστών που πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα χρήματα του φορολογούμενου έχει ορμήσει στον ανοιχτό τοίχο μου όπου ο καθένας μπορεί να σχολάζει και να βρίζει (αλήθεια πόσα στελέχη σας σας δίνουν αυτή τη δυνατότητα;) Στο group λοιπόν "ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ" αυτό που προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση (ενώ ας πούμε κανενός το αυτί δεν ίδρωσε όταν ο Κουφοντίνας διαφήμιζε την τρομοκρατία μέσα από το κτήριο της Νομικής) είναι το εξής κείμενο το οποίο υπάρχει ακόμα και μπορείτε να το βρείτε αυτούσιο, χωρίς να έχει αφαιρεθεί ούτε τόνος (στην ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ):

"Δεν πήραν εντολή εν λευκώ. Εξελέγησαν για να κρατήσουν τη χώρα στην Ε.Ε. και να βελτιώσουν τους όρους της χρηματοδότησης, αν μπορούσαν. Δεν μπόρεσαν. Μετά από 5 μήνες η αγορά είναι νεκρή οι πολίτες απελπισμένοι, οι Τράπεζες κλειστές και η Ελλάδα χωρίς κανέναν σύμμαχο. Θα έπρεπε να έχουν ήδη παραιτηθεί. Δεν το έκαναν. Προτίμησαν να προκαλέσουν δημοψήφισμα στο οποίο βεβαίωσαν τον ψηφοφόρο ότι θα συμφωνούσαν με την Ε.Ε. σε 48 ώρες. Τον εξαπάτησαν ξανά. Και τώρα η χώρα είναι μερικές στιγμές πριν την μεγαλύτερη μεταπολεμική τραγωδία της. Δεν θα τους αφήσουμε."

Αυτό είναι το κείμενο. Όπως βλέπετε δεν μιλάει για πραξικόπημα. Όντως όμως καλεί τον λαό σε εξέγερση. Διότι τι άλλο σημαίνει το "δεν θα τους αφήσουμε"; Επαναλαμβάνω λοιπόν, για όποιον δεν κατάλαβε, ότι ζούμε ήδη μια διαρκώς κλιμακούμενη συνταγματική εκτροπή. Ένα τσούρμο ιδεοληπτικών και απατεώνων κατέλαβαν την εξουσία λέγοντας τερατώδη ψέματα, πρακτική που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν. Το δημοψήφισμα ήταν εκτός νομιμότητας από όπου και να το πιάσεις, αλλά αυτό που το καθιστά ντοκουμέντο απάτης, είναι η δέσμευση του αρχιαπατεώνα ότι θα φέρει συμφωνία μέσα σε 48 ώρες.

Όχι μόνο δεν έφερε, αλλά με μια σειρά τερατωδώς εσφαλμένους χειρισμούς έχει οδηγήσει τη χώρα 95% εκτός Ευρωζώνης. ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ και ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ πρόκειται για πολιτική απάτη! Αν μας έλεγε πως το ΟΧΙ σημαίνει ρήξη, έξοδο από το ευρώ και απώλεια κάθε "ομπρέλας" προστασίας της Ε.Ε. θα έπαιρνε το ίδιο ποσοστό; Θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι γνώμη έχει ο εισαγγελέας επ' αυτού καθώς υπάρχει και η σχετική εκλογική νομοθεσία που τιμωρεί τα ψέματα ή τις παραπλανητικές πληροφορίες που έχουν σκοπό να υφαρπάσουν την ψήφο σου.

Αν λοιπόν, ξαναλέω, την Παρασκευή στις 8:30 δεν έχουν καταθέσει πρόταση, άρα επιδιώκουν πέραν πάσης αμφιβολίας τη ρήξη, είναι καθήκον όλων των πολιτών να βγούμε στους δρόμους και να τους ανατρέψουμε. Φαντάζομαι ότι ο καταληψίας σχολείων, πανεπιστημίων και δημοσίων χώρων θα αντιληφθεί τη λογική μιας κατάληψης του Μαξίμου, ε; Ή μήπως θα στείλει τα ΜΑΤ να μας δείρουν; Μια που του αρέσει ο διάλογος ας φέρει και τις κάμερες της ΕΡΤ να τον ρωτήσω όλα αυτά που δεν τον ρωτάνε τα συριζοπαπαγαλάκια των καναλιών, και να μην ξέρει πού να κρυφτεί.

Αν, (δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...) καταθέσει πρόταση και είναι - επιτέλους - σοβαρή, θα περιμένουμε να το διαπιστώσουμε από την αντίδραση των Θεσμών. Σε καμία πάντως περίπτωση δεν τους δίνουμε το δικαίωμα να μας βγάλουν από την Ευρωζώνη, διότι κανένας δεν τους εξουσιοδότησε για κάτι τέτοιο. Κι επειδή ακούω από πολλούς ανεγκέφαλους να λένε "κι οι άλλοι δεν λέγαν ψέματα;" τους παραπέμπω στα εκατοντάδες άρθρα μου που στηλίτευαν τα ψέματα των "άλλων". Τώρα όμως στην κυβέρνηση είναι αυτοί και προφανώς τα δικά τους ψέματα και τα δικά τους λάθη μας οδηγούν εκτός ευρώ. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πάντως την λογική κάποιου που προτιμάει τον αριστερό από τον δεξιό απατεώνα.

Υ.Γ. Επειδή το άκουσα σήμερα πολλές φορές: τι θα πει "αναλαμβάνω την ευθύνη;" Δεν έδιωξα την τρόικα - αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν έσκισα το μνημόνιο - αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν κατάργησα τον ΕΝΦΙΑ - αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν πήγα το αφορολόγητο στις 12.000 - αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν ανέβασα τους μισθούς - αναλαμβάνω την ευθύνη. Διαπραγματεύτηκα αλλά δεν κατάφερα τίποτε - αναλαμβάνω την ευθύνη. Έκλεισα τις τράπεζες - αναλαμβάνω την ευθύνη. Διέλυσα τον τουρισμό - αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν έχω λεφτά να σας πληρώσω - αναλαμβάνω την ευθύνη.

Την αναλαμβάνεις και εξακολουθείς να μας κάθεσαι στο σβέρκο; Γιατί; Για να κάνεις και άλλα λάθη, άσχετε άχρηστε; Αν την αναλαμβάνεις, στα τσακίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση