GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστραλός θέλει να πληρώνει τη σύνταξη ηλικιωμένου που ξέσπασε στα ΑΤΜ

Ένας Αυστραλός επιχειρηματίας προσφέρθηκε να πληρώνει τη σύνταξη του ηλικιωμένου συνταξιούχου που ξέσπασε και κατέρρευσε μπροστά στην ...

Αυστραλός θέλει να πληρώνει τη σύνταξη ηλικιωμένου που ξέσπασε στα ΑΤΜ
Ένας Αυστραλός επιχειρηματίας προσφέρθηκε να πληρώνει τη σύνταξη του ηλικιωμένου συνταξιούχου που ξέσπασε και κατέρρευσε μπροστά στην κλειστή τράπεζα. Η φωτογραφία του 77χρονου Γιώργου Χατζηφωτιάδη που ξέσπασε σε κλάμματα έκανε το γύρο του κόσμου.
Ο Αυστραλός ελληνικής καταγωγής, James Koufos, είδε την εικόνα του 77χρονου και αμέσως αναγνώρισε πως επρόκειτο για έναν παλιό φίλο και συμμαθητή του πατέρα του (ο οποίος πια έχει πεθάνει). "Αυτός ο άνθρωπος είναι παλιός φίλος του συγχωρεμένου του πατέρα μου, από το σχολείο" έγραψε ο Koufos. "Δεν μπορώ να βλέπω έναν περήφανο Έλληνα φίλο, που δούλεψε σκληρά να πεινάει" συνέχισε.
Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στο Facebook και προσεφέρθη να πληρώνει στον 77χρονο 250 ευρώ τη βδομάδα "για όσο κρατήσει αυτό".
Μάλιστα έφτιαξε για αυτό το λόγο ένα ταμείο βοήθειας, στο οποίο μπορεί να συμβάλλει όποιος θέλει και μάλιστα δεσμεύτηκε ο ίδιος να μεταφέρει τη βοήθεια στην Ελλάδα αυτοπροσώπως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση