GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβάστε την απίστευτη δήλωση της Αντζελας Δημητρίου...

Τις πολιτικές εξελίξεις κλήθηκε να σχολιάσει η Άντζελα Δημητρίου και μας χάρισε ένα σπαρταριστό «μαργαριτάρι», που ήδη κάνει θραύση στα s...

Τις πολιτικές εξελίξεις κλήθηκε να σχολιάσει η Άντζελα Δημητρίου και μας χάρισε ένα σπαρταριστό «μαργαριτάρι», που ήδη κάνει θραύση στα social media και μας κάνει να χαμογελάσουμε και λίγο, μέσα στις δύσκολες στιγμές που ζούμε!
«Δεν γουστάρω τα ξένα προϊόντα. Εγώ προτιμώ τα ελληνικά. Δεν μπορεί κανείς να μου αφαιρέσει το λάδι μου εμένα, το ελληνικό. Δεν γουστάρω να πάρω εγχώριο, δεν θέλω να πάρω το κρέας το εγχώριο, θέλω να πάρω το ελληνικό, το δικό μου, από το χωριό μου», είπε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Μία».
Το εγχώριο με το εισαγόμενο μπέρδεψε η Άντζελα και… κάνει comeback στη λίστα με τα «μαργαριτάρια», τα οποία έχει ξεστομίσει κατά καιρούς! Μάλιστα, το μπέρδεμα της Λαίδης έχει ήδη γίνει trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου σχολιάζεται δεόντως!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση