GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ερώτηση του Κακλαμάνη στον Τσίπρα: Για ποιον τα λέτε αυτά; - ΒΙΝΤΕΟ

"Για τον κ. Μεϊμαράκη τα λέτε αυτά ή για την κυρία Κωνσταντοπούλου;" ρώτησε εκτός μικροφώνου ο Νικήτας Κακλαμάνης τον Πρωθυπουργό ...

Η ερώτηση του Κακλαμάνη στον Τσίπρα: Για ποιον τα λέτε αυτά; - ΒΙΝΤΕΟ

"Για τον κ. Μεϊμαράκη τα λέτε αυτά ή για την κυρία Κωνσταντοπούλου;" ρώτησε εκτός μικροφώνου ο Νικήτας Κακλαμάνης τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την ώρα που απαντούσε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. 

Ο αντιπρόεδρος της βουλής διέκοψε τον κ. Τσίπρα τη στιγμή που έλεγε ότι πρέπει να παραδεχθούμε πως "η πραγματικότητα είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε δυνατότητα εξόδου από το μνημόνιο με το χρέος της χώρας στο 180% και "να δώσουμε τη μάχη από κοινού ώστε αυτό το χρέος να πάψει να είναι στο 180%".

"Κύριε αντιπρόεδρε της Βουλής αν θέλετε να πάρετε το λόγο να κάνετε μια παρατήρηση, μπορείτε να πάρετε τον λόγο", του απάντησε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε: "Δεν είναι ιδιαίτερα ευγενικό να με διακόπτετε. Δεν αναφέρθηκα σε σας". Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής απάντησε: "Αναφερθήκατε στο κόμμα μου". 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση