GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράσταση διαμαρτυρίας υπέρ της Ελλάδας στην Αυστραλία!

Από  τον  ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥ. Το κύμα των διαδηλώσεων υποστήριξης της Ελλάδας ανά τον κόσμο δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Αυσ...

Από  τον  ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥ.

Το κύμα των διαδηλώσεων υποστήριξης της Ελλάδας ανά τον κόσμο δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Αυστραλία. Σήμερα Κυριακή 5 Ιουλίου στη 1 το μεσημερί οργανώθηκε μεγάλη εκστρατεία αλληλεγγύης έξω από τη Βουλή της Πολιτείας της Νοτίου Αυστραλίας.
Η παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώθηκε από τους Ελληνο- Αυστραλούς , κ. Βασίλειο Βαγενά και κα Παναγιώτα Νταρζάνου, πολλοί εκφώνησαν λόγους , καλώντας να ενώσουν τις φωνές τους εναντίον της λιτότητας που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, η κίνηση τονίζει την σημασία να εκφραστεί το "όχι στον εκβιασμό και την λιτότητα και ναι σε μία δημοκρατική διαδικασία που δίνει στους πολίτες την δυνατότητα να καθορίσουν το μέλλον τους". Στην Παρασταση διαμαρτυρίας έλαβαν μέρος περίπου 400 ομογενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση