GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλο γλέντι! Ο Νικολόπουλος κατά των δανειστών, αλλά ο πεθερός του πρωταγωνιστούσε (επικεφαλής των αυτοκινητιστών Ελλάδας) υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα...

Αγαπητό blog, είμαι σίγουρος ότι απόψε στη Βουλή ο πιο φανατικός υποστηρικτής του νέου Μνημονίου θα είναι ο Νίκος Νικολόπουλος παρά τις ...

Αγαπητό blog,
είμαι σίγουρος ότι απόψε στη Βουλή ο πιο φανατικός υποστηρικτής του νέου Μνημονίου θα είναι ο Νίκος Νικολόπουλος παρά τις πιρουέτες που θα κάνει για δικαιολογήσει την ψήφο του.
είμαι σίγουρος επίσης, βλέποντας τα διλήμματα που αναδεικνύει, ότι για μια ακόμη φορά θα υπεραμυνθεί του "όχι" στο δημοψήφισμα και θα καταγγείλει ως ...γερμανοτσολιάδες όσους είχαν συνταχθεί με το "ναι" εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. "Η Κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός θα συνεχίσουν να δίνουν μάχες κατά των δανειστών" λέει ακόμη και σήμερα από την τηλεοπτική εκπομπή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Μια απορία έχω μόνο: Αφού αυτός ήταν με το περήφανο ΟΧΙ, πώς και δεν κατάφερε να πείσει και τον κ. Ανδρέα Μανωλόπουλο ο οποίος υπήρξε από τους πρωταγωνιστές του ΝΑΙ σε όλη την Ελλάδα;

Ποιος είναι ο κ. Μανωλόπουλος; Είναι ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Ελλάδος που πήρε ανοικτά θέση υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα με δελτίο τύπου, που ανέφερε:
«Οι μέρες πού διανύουμε, όπως πλέον έγινε αντιληπτό από όλους μας, είναι ιστορικές και κρίσιμες νια το μέλλον των οικογενειών μας και του Κλάδου μας.
Ποτέ μέχρι σήμερα ο Κλάδος μας δε λειτούργησε παρασιτικά, δε Θέλησε ηθελημένα να πλήξει την πραγματική οικονομία και προέβαλε τις θέσεις του πάντα δημοκρατικά στην εκάστοτε κυβέρνηση διεκδικώντας το δίκαιο του και μόνο,
Η προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο και η διαρκής προσπάθεια των εργαζομένων μας για ένα καλύτερο μέλλον, κινδυνεύει να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων, από μια ιδεολογία που λέει ότι πρέπει να αυτοκτονήσουμε για να λυτρωθούμε.
Ήρθε πλέον η ώρα γα πάρουμε θέση απέναντι στην επικείμενη εθνική καταστροφή και στην προσπάθεια διχασμού του λαού μας, που δεν είναι πλέον απειλή, αλλά παρούσα, με τις πρώτες σκηνές να τις ζούμε καθημερινά και να κάνουν το γύρο του κόσμου..
Σ' αυτήν τη μάχη που ξεκινάμε υπέρ της λογικής, υπέρ της σωτηρίας της χώρας και κατά του διχασμού και της απομόνωσης του έθνους, βασιζόμαστε στην υποστήριξή σας και σας καλούμε να δώσετε το δικό σας αγώνα για το μεγάλο ΝΑΙ στην Ευρώπη και στο Ευρώ, δίνοντας το σύνθημα σε όλους τους συναδέλφους σας ότι η Ελλάδα είναι Ευρώπη και τα άθλια μυστικά σχέδια Βαλκανικοποίησης της χώρας δε θα περάσουν.
Απομένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι την Κυριακή, όπου στο επικείμενο Δημοψήφισμα πρέπει όλοι οι αυτοκινητιστές, ενάντια στην προσπάθεια διχασμού του λαού μας, να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα του ΝΑΙ σε ένα καλύτερο μέλλον, ΝΑΙ στην παραμονή της Χώρας στο Ευρωπαϊκό κεκτημένο και ΝΑΙ στην αποφυγή μιας πικρής εθνικής ήττας.»


Σκληρές και δραματικές κουβέντες με τις οποίες σίγουρα ο κ. Νικολόπουλος δεν θα συμφωνούσε, έστω κι αν ο κ. Μανωλόπουλος είναι ένας πολύ δικός του άνθρωπος, είναι ο πεθερός του.
Ε, και; Θα μου πείτε. Η οικογενειακή συγγένεια τι σχέση έχει με τις πολιτικές θέσεις. Σωστό, Μόνο που στην περίπτωση μας υπάρχει και πολιτική συγγένεια. Αρκεί να θυμίσω ότι πριν από λίγο μόλις καιρό ο κ. Νικολόπουλος υπήρξε και ο "προξενητής" της συνάντησης των αυτοκινητιστών υπό τον κ. Μανωλόπουλο με τον Π. Καμμένο. Και στη συνάντηση που είχε γίνει στην έδρα των ΑΝΕΛ, ο Ν. Νικολόπουλος ήταν παρών και είχε ο ίδιος αναμείξει τις οικογενειακές με τις πολιτικές σχέσεις δηλώνοντας: «Είμαι και νιώθω μέλος της μεγάλης οικογένειας των αυτοκινητιστών, ως γιος φορτηγατζή και γαμπρός λεωφορειούχου, με το χέρι στην καρδιά θέλω να σας πω ότι χρειάζονται αντισυμβατικά μέτρα, τα οποία βρίσκονται σε παρέκκλιση από τις συμβατικές μνημονιακές διαδικασίες της γραφειοκρατικής υποτελούς διεκπεραίωσης.
Εμείς η νέα εθνική, δημοκρατική, συμμαχία μαζί με τους ΑΝΕΛ καταθέσαμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο εθνικής αναδημιουργίας, που δίνει απάντηση στις επιτακτικές ανάγκες της εποχής, της πατρίδας, του λαού αλλά και του ίδιου σας του κλάδου και ζητάμε να συμφωνήσουμε και με άλλες πολιτικές δυνάμεις σε ένα κοινό εθνικό σχέδιο ανάπτυξης στα πλαίσια μιας νέας κυβερνητικής συνεργασίας, που βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας προκειμένου ασυμβίβαστα, γενναία και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε την τραγική κατάσταση που μας παραδίδει το «δίδυμο της συμφοράς» Σαμαρά και Βενιζέλου».


Είναι λοιπόν να μην απορώ;
Απάντηση είτε από το κοινοβουλευτικό είτε από το τηλεοπτικό βήμα θα πάρω;
Μετά τιμής
Πέτρος Καλογεράκος

2 σχόλια

  1. Interesting topic, thanks!
    ------------------------------------------
    Tu dien cong nghiep

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. S O S S O S S O S

    Κυρίες και Κύριοι που συνεντευξιάζεστε – συνομιλείτε – λέτε τις απόψεις σας – λέτε για το κόμμα σας ή για τα άλλα κόμματα - εκθέτετε την άποψη σας για τα τρεχούμενα γεγονότα και μη – παρουσιάζετε την οικονομική επιστημονική σας άποψη η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με τα παρόντα πολιτικά τεκτενόμενα- και οτιδήποτε που έχει σχέση με την πολιτικοοικονομική ζωή του τόπου στο MEGA CHANEL, ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ, να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναφέρετε τίποτα μα τίποτα που να θίγει τον ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.
    Φέρνετε σε δύσκολη θέση τους δυο ( εργολάβους παρουσιαστές - υπερασπιστές του Σύριζα ), και τους ανεβαίνει και η συστολική και η αρτηριακή πίεση, και μερικές φορές από κακή συνεννόηση με τις ματιές τους μπερδεύονται ποιος από τους δυο θα σας διακόψει ή θα αποπροσανατολίσει με άλλη ερώτηση του βλέποντας ότι έχετε « παρεκτραπεί »
    Για αυτό τον λόγο, για λόγο που έχει να κάνει με την υγεία τους σας παρακαλώ, μην θίγετε τον ΣΥΡΙΖΑ, ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ, ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΥΤΗ.

    Βεβαίως παραδέχομαι ότι έχουν πάρει ντοκτορά στο πώς να δείχνουν και να αποδείχνουν μέσω των μορφασμών και των βλεμμάτων που ανταλλάσουν μεταξύ τους την προτίμηση ή την απέχθεια τους προς εσάς με μια χαμηλή εσωτερική διέργεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και εσείς να βοηθήσετε.

    Ο Ιατρός

    Όπου φυσά ο άνεμος πάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση