GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετέφεραν τουρίστρια στο νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού

Στην καρότσα ενός αγροτικού μεταφέρθηκε μια τουρίστρια στο Κέντρο Υγείας στα Χανιά. Το ασθενοφόρο ήταν ακινητοποιημένο αφού δεν υπήρχε ...

Μετέφεραν τουρίστρια στο νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού

Στην καρότσα ενός αγροτικού μεταφέρθηκε μια τουρίστρια στο Κέντρο Υγείας στα Χανιά. Το ασθενοφόρο ήταν ακινητοποιημένο αφού δεν υπήρχε οδηγός για να καλύψει την βάρδια.

Το περιστατικό, που δυστυχώς δεν είναι πρωτοφανές, έγινε στο Καστέλι Χανίων με θύμα μια νεαρή τουρίστρια η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα ενώ προχωρούσε στο δρόμο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική φροντίδα.

Για κακή της τύχη, το ατύχημα σημειώθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι, όπου δεν υπάρχει οδηγός ασθενοφόρου, για να καλύψει την βάρδια, από τις 3 μέχρι τις 11. Έτσι διερχόμενο αγροτικό όχημα, ανέλαβε την διακομιδή της τουρίστριας στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και από εκεί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε από τα Χανιά, την παρέλαβε και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Από το Κέντρο Υγείας Κισσάμου έχουν σταλεί αιτήματα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και το Υπουργείο προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις καθώς εδώ και καιρό τα ασθενοφόρα μπορούν να μετακινηθούν μόνο από το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και από τις 11 το βράδυ μέχρι το πρωί, δηλαδή από τις 3 μέχρι τις 11, το ασθενοφόρο είναι ακινητοποιημένο.

Πηγή: flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση