GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς δικαιολογεί ο «Πίου» τη μεταφορά ηρωίνης μέσα στο στομάχι του...

Στο «Έθνος της Κυριακής» μίλησε ο δικηγόρος του τηλεοπτικού «Πίου» ή αλλιώς Ιζουάλα Τζοέλ Ανίνο, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέ...

Στο «Έθνος της Κυριακής» μίλησε ο δικηγόρος του τηλεοπτικού «Πίου» ή αλλιώς Ιζουάλα Τζοέλ Ανίνο, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να μεταφέρει μέσα στο στομάχι ποσότητα ηρωίνης βάρους ενός κιλού και 285 γραμμαρίων μέσα σε σακουλάκια.
«Λυπάμαι που έφτασα εδώ. Ντρέπομαι αφάνταστα για ότι έγινε», λέει ο Νιγηριανής καταγωγής «Πίου» μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Γκαβέλα.
Ο τηλεοπτικός μπαλαδόρος περιέγραψε τους λόγους για τους οποίους το έκανε αυτό, με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, αναφέρει ο δικηγόρος του.
«Θα μας έκαναν έξωση. Θα μας έκοβαν το ρεύμα. Αισθανόμουν άχρηστος που δεν μπορούσα να προσφέρω στην οικογένειά μου».
Όπως έγινε γνωστό από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ο «Πίου» ταξίδεψε από την Ουγκάντα μέσω Κωνσταντινούπολης έχοντας καταπιεί 58 σακουλάκια που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους σχεδόν 1,3 κιλού. Ο «Πίου» συνελήφθη στην αίθουσα αφίξεων και η ακτινογραφία στην οποία υπεβλήθη αποκάλυψε την ύπαρξη των αυτοσχέδιων ωοειδών συσκευασιών με τα ναρκωτικά. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς το έκανε για τα λεφτά και ήταν η πρώτη φορά.
«Το έκανα για τα λεφτά και ήταν η πρώτη φορά» είπε στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με το «Έθνος» ο άγνωστος Νιγηριανός που στρατολόγησε τον 39χρονο του είχε πει πως μόνο όταν φτάσει στην Αθήνα θα
τον ενημερώσει με νέα τηλεφωνική κλήση για τον παραλήπτη της καθαρής ηρωίνης. Κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ.
«Πριν από λίγο καιρό κάποιος γνωστός από τη Νιγηρία με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε να μεταφέρω ναρκωτικά μέσα στο στομάχι μου από την Ουγκάντα και ότι για τη μεταφορά θα μου έδινε 3.000 ευρώ. Αφού αρχικά αρνήθηκα, στη συνέχεια και έπειτα από σκέψη και λόγω τη δύσκολης κατάστασής μου δέχτηκα» αναφέρει στην απολογία του ο κατηγορούμενος.
Όπως αναφέρει ο «Πίου», στη συνέχεια δέχτηκε και επικοινώνησε με τον φίλο του προκειμένου να ταξιδέψει και να τον βρει.
«Μου έστειλε 1.500 ευρώ για τα εισιτήρια. Πριν από δέκα μέρες περίπου αναχώρησα για Ουγκάντα όπου με παρέλαβε ένας Πακιστανός εκ μέρους του γνωστού μου από τη Νιγηρία, με οδήγησε σε κάποιο ξενοδοχείο και την τελευταία βραδιά πριν αναχωρήσω μου έφερε τα ναρκωτικά, τα οποία και κατάπια», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση