GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειμωνάς: Είμαι ανοιχτός σε όλες τις πολιτικές προτάσεις...

Thanassis Chimonas Στην εκλογή για το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ οι σύντροφοι στην Κεντρική Επιτροπή με αντάμειψαν με την τιμητικότατη ...

Thanassis Chimonas
Στην εκλογή για το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ οι σύντροφοι στην Κεντρική Επιτροπή με αντάμειψαν με την τιμητικότατη τελευταία θέση και τον αστρονομικό αριθμό των 10 (δέκα) σταυρών οι οποίοι προήλθαν απο ενα σύνολο 150 νοματαιων. Αφού ευχαριστήσω τους 9 (ο δέκατος ήμουν εγώ) ήρωες που με στήριξαν δηλώνω πως πλεον εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχεια και είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτασεις. Ολα αυτα εχουν να κανουν με την πολιτική γιατι στο πινγκ πονγκ ειναι οριστικό πως και του χρόνου θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ιλισσού Καλλιθέας.
Σας μερσώ.

1 σχόλιο

  1. Τι είναι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ?

    Είναι οι Άθλιοι που χωρίσανε τους Έλληνες σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, λες και το 2010, όταν ήμασταν ένα βήμα πριν την χρεοκοπία εξ αιτίας του Μπουχέσα πρώην Πρωθυπουργού Καραμανλή του Μικρού, εκείνου που έβλεπε από την τηλεόραση του σπιτιού του να καίγεται η Ελλάδα, εβδομήντα άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί σε ένα καλοκαίρι, ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΦΕΛΛΩΝ ) ένας άλλος πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου δεμένος χειροπόδαρα από το χρέος που άφησε ο Ακατανόμαστος, κυριολεκτικά έχοντας μπροστά του μια άτακτη χρεοκοπία ξύπνησε ένα πρωί και είπε στην συμβία του, ρε πόπη έχω πονοκέφαλο, τι λες αν θα τραβήξω ένα μνημόνιο στους συμπατριώτες μας με απολύσεις, μειώσεις μισθών και τα συναφή θα μου περάσει?
    Είναι αυτοί που κάθε χρόνο καίγανε την Αθήνα στην μνήμη του νεαρού Γρηγορόπουλου όχι για να τον τιμήσουν αλλά για να καταστρέψουν και να φέρουν σε δύσκολη θέση και όποιον κυβερνούσε αλλά κυρίως για να καταστρέψουν την μικρή ιδιωτική οικονομία του κέντρου της Αθήνας….
    Να γιατί οι Συριζαίοι κομάντος δεν τα σπάνε στα βόρεια προάστεια….
    Και στο κάτω κάτω ούτε ο αστυφύλακας που τον σκότωσε ξεκίνησε από το σπίτι του έχοντας στο νου του να βρει ένα παιδί και να το σκοτώσει, ούτε το παιδί από το δικό του αναζητώντας κάποιον που θα το σκοτώσει…..
    Όμως ο χρόνος δεν σταματά… οι Συριζαίοι κέρδισαν τις εκλογές και έγιναν κυβέρνηση και υποχρεώνονται τώρα εξ αιτίας των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ ( που δεν θα πληρώσουν αυτοί αλλά ο λαός ) να φέρουνε και να ψηφίσουνε με τα χεράκια τους το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    Και κερδίσανε τις εκλογές κατά 60/100 κάνοντας τον εξής μπακαλίστικο συλλογισμό, αφού είναι δέκα οι τίμιοι, και ενενήντα οι άτιμοι εμείς θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τους άτιμους, έτσι λοιπόν λέγανε προεκλογικά ψηφίστε μας, και όποιος φοροκλέφτης, όποιο λαμόγιο που κλέβει τον ΦΠΑ, όποιος δεν πληρώνει ταμεία και ένσημα, και γενικώς όποιος χρωστά στο Ελληνικό Δημόσιο μην ανυσηχεί εμείς θα του χαρίσουμε το 80/100 και το υπόλοιπο σε 74 δόσεις…
    Όμως αυτοί πάλι δίχως ντροπή, όλος διόλου ξετσίπωτοι έρχονται και τι κάνουν…
    Κατόπιν Εσωτερικής Συνεννοήσεως κάποιοι και κάποιες από αυτούς προβάλουν αντιρρήσεις επί του ψηφίσματος έτσι που να μπορούν να πουν στους ηλιθίως σκεπτόμενους ψηφοφόρους που τους ακολουθούν, μην ανυσηχείτε εμείς είμαστε εδώ! Κρατούμε ψηλά την σημαία της ηλιθιότητας που σας ποτίσαμε! Η μνημονιακή αντιπολίτευση ψηφίζει τα μέτρα!
    Για να μπορούν να βγαίνουν στα κανάλια με ύφος χιλίων πιθήκων κάποιοι από αυτούς επιλεγμένοι από το κόμμα με γλυκές μουρίτσες και συμπαθή εμφάνιση και να θεοποιούν την ( καταστροφική οικονομική πολιτική τους ) να θεοποιούν τον Τσίπρα, να ορκίζονται για την ευφυΐα του, για τους σωστούς χειρισμούς του, σε λίγο θα ζητήσουν από τον Δήμο Αθηναίων να λαξευτεί στον εναπομείναντα λόφο Λυκαβητού η προτομή του…. Τόσο θεϊκά κυβέρνησε που κατά τον ECONOMIST σε πέντε μήνες που είναι πρωθυπουργός η Ελλάδα έχασε 205 Δις εκατομμύρια Ευρώ..ένα μήνα διαπραγματευόταν για να πει την τρόικα, θεσμοί…brussels groop και τρίχες κατσαρές…
    Τουτέστιν και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ και με τους χαχόλους και με τους σοβαρά σκεπτόμενους, αν υπάρχουν ακόμη τέτοιοι στην κοινωνία που να τους ακολουθούν.

    ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση