GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαγκάρντ: Χωρίς κούρεμα χρέους, πρόγραμμα δεν βγαίνει

Απαραίτητη για τη βιωσιμότητα του ελληνικού προγράμματος βοήθειας είναι η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, επανέλαβε η γενική διευθύντρι...

Λαγκάρντ: Χωρίς κούρεμα χρέους, πρόγραμμα δεν βγαίνει

Απαραίτητη για τη βιωσιμότητα του ελληνικού προγράμματος βοήθειας είναι η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, επανέλαβε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας στο ραδιόφωνο Europe1.

Αμέσως μετά την Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν φάνηκε και ο ίδιος υπέρμαχος της «ελάφρυνσης του χρέους»

Στο ερώτημα εάν το ευρωπαϊκό πρόγραμμα διάσωσης που σχεδιάσθηκε την περασμένη Δεύτερα είναι βιώσιμο χωρίς αναδιάρθρωση του χρέους, η Κριστίν Λαγκάρντ ήταν κατηγορηματικά αρνητική: «΄Οχι» δήλωσε και πρόσθεσε: «για τον λόγο αυτό οι Ευρωπαίοι εταίροι αποδέχθηκαν την ελάφρυνση του χρέους, έχει γίνει αποδεκτό ως αρχή, χωρίς όμως να έχουν καθορισθεί τα ποσά και οι όροι».

«Για τη δική μας συμμετοχή είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα που να ταιριάζει στις απόψεις μας» υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση