GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχελογιαννάκης: Δεν είμαι κωλοτούμπας, είμαι... υπεύθυνος!

Γιατί αποφάσισε τελικά να ψηφίσει «ναι», παρά τις αντιδράσεις που είχε εκφράσει πριν από τη χθεσινή ψηφοφορία, εξήγησε ο βουλευτής του...

Μιχελογιαννάκης: Δεν είμαι κωλοτούμπας, είμαι... υπεύθυνος!
Γιατί αποφάσισε τελικά να ψηφίσει «ναι», παρά τις αντιδράσεις που είχε εκφράσει πριν από τη χθεσινή ψηφοφορία, εξήγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1.
«Έφτασε η ώρα να πούμε αλήθειες και για να πω αλήθειες θα με συγχωρέσει το κόμμα μου... Κάναμε μια κοινοβουλευτική ομάδα. Εδώ και 10 μέρες, είχα μπει σε μία διαδικασία. Είχα βάλει από τη μία μεριά ένα επαχθέστατο μνημόνιο και από την άλλη, αν δεν ψηφιστεί, έχουμε έξοδο, δηλαδή δραχμή», ανέφερε ο βουλευτής.
Όπως σημείωσε επίσης, «εγώ είμαι ένας άνθρωπος που καπνίζει. Δεν βγήκα από την αίθουσα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ρουφούσα τις κουβέντες της μιας πλευράς και της άλλης και τις ζύγιζα μέσα μου. Δεν είμαστε έτοιμοι για το θέμα της εξόδου».
Ο κ. Μιχελογιαννάκης ανέφερε επίσης ότι ακούστηκε από βουλευτές να ακολουθήσουμε την πρόταση Σόιμπλε, ενώ «ακούστηκαν τα επιχειρήματα και της εθνικοποίησης της Τράπεζας της Ελλάδος και το τι θα γίνει με το ισοζύγιο των πληρωμών, τι θα γίνει στο θέμα του δημόσιου χρέους και τη μονομερή διαγραφή. Βάλαμε όλα τα ζητήματα. Τα ρούφηξα, τα ζύγισα στο μυαλό μου».
«Ο Μιχελογιαννάκης κωλοτούμπας δεν είναι, απλώς είναι υπεύθυνος», σημείωσε και πρόσθεσε: «Είδαμε ότι είμαστε σε μια κατάσταση μέσα, που ο εναλλακτικός δρόμος ήταν στον αέρα. Ψήφισα βάζοντας μέσα το συμφέρον μιας κοινωνίας που με έχει βγάλει τρεις φορές πρώτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση