GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα εμπλοκή με τους ΑΝΕΛ (αυτή την ώρα) για την ψήφιση του νομοσχεδίου με τη συμφωνία...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Νέα εμπλοκή σημειώθηκε στους κόλπους του κυβερνητικού στρατοπέδου πριν από λίγο (νωρίς το από...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Νέα εμπλοκή σημειώθηκε στους κόλπους του κυβερνητικού στρατοπέδου πριν από λίγο (νωρίς το απόγευμα Τετάρτης και λίγο πριν αρχίσει η Ολομέλεια της Βουλής) σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του press-gr.

 Η αλλαγή που έκανε στην Επιτροπή ο υπουργός Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος έχει προκαλέσει την αντίδραση των ΑΝΕΛ και του Π. Kαμμένου προσωπικά. Ο κ. Τσακαλώτος συμπύκνωσε όλο το νομοσχέδιο σε ένα άρθρο και δήλωσε: «Αυτό σημαίνει ότι όποιος ψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο συμφωνεί και με την αιτιολογική έκθεση, άρα συμφωνεί και με την συμφωνία που είχαμε την Δευτέρα στις Βρυξέλλες».

Όμως οι ΑΝΕΛ (αυτή τη στιγμή τουλάχιστον...) αντιδρούν και λένε ότι θα ψηφίσουν επί της αρχής αλλά δεν δέχονται όλα τα άλλα (όπως το θέμα του Ταμείου των 50 δις ευρώ) να μπουν σε ένα μόνο άρθρο. Στο Μαξίμου επικρατεί ήδη αναστάτωση και αγωνία και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς έχει αρχίσει ...διαβουλεύσεις για να βρεθεί λύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση