ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Φλαμπουράρης: Σχέδιο για δραχμή δεν υπήρξε ποτέ - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:
Φλαμπουράρης: Σχέδιο για δραχμή δεν υπήρξε ποτέ - ΒΙΝΤΕΟ

«Σχέδιο για δραχμή δεν υπήρξε ποτέ» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Μπορεί σε κάποια κυβερνητικά συμβούλια να ακούστηκε ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά δεν συζητήθηκε ποτέ το θέμα της δραχμής», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη σημείωσε ότι ήταν ουσιαστική η συμβολή του καθώς δημοσιοποίησε το ελληνικό θέμα.  

«Το έκανε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο θέμα κάτι που οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όχι μόνο δεν το έκαναν, δεν το ήθελαν κιόλας» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Αλέκος Φλαμπουράρης υπογράμμισε ότι «παραπλανηθήκαμε με τη συμφωνία στις 20 Φεβρουαρίου, διότι πιστέψαμε την προφορική διαβεβαίωση που έδωσαν ότι θα συνοδεύεται και με οικονομικά οφέλη».

Δείτε το βίντεο

Share it:
Reactions:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση