GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από Δευτέρα οι αιτήσεις μετεγγραφών των φοιτητών Αρχιτεκτονικής

Το Υπουργείο Παιδείας καλεί τους  επιτυχόντες σε θέση εισαγωγής στις Σχολές Αρχιτεκτονικής του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, να υποβάλο...

Από Δευτέρα οι αιτήσεις μετεγγραφών των φοιτητών Αρχιτεκτονικής
Το Υπουργείο Παιδείας καλεί τους  επιτυχόντες σε θέση εισαγωγής στις Σχολές Αρχιτεκτονικής του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής σε αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα, δηλώνοντας:
  • είτε τα μοριοδοτούμενα κριτήρια της παραγράφου 7 του άρθρου 21.
  • είτε τις περιπτώσεις που ορίζονται στις παραγράφους 4 και 5 του άρθρου 22 του ανωτέρω νόμου.
Ο αιτών έχει δικαίωμα υποβολής μίας (1) και μόνο αίτησης μετεγγραφής για αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα, ενός και μόνο άλλου ΑΕΙ.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την Δευτέρα 3 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015 και ώρα 15.00, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνσηprotocol@minedu.gov.gr. Το έντυπο της αίτησης (επισυνάπτεται στην εγκύκλιο) συμπληρώνεται από τον αιτούντα και υπογράφεται, ενώ θεωρείται η γνησιότητα της υπογραφής του, από δημόσια αρχή.
 Η υπογεγραμμένη αίτηση διαβιβάζεται στην ανωτέρω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή αρχείου pdf ή jpeg. Οι αιτούντες θα λάβουν απαντητικό μήνυμα με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η υποβολή της αίτησης με τον παραπάνω τρόπο, μπορεί να υποβληθεί με τηλεομοιοτυπία (fax) στο 210-3442365. Οι αιτούντες οφείλουν να προσκομίσουν την πρωτότυπη αίτησή τους, στο Ίδρυμα υποδοχής τους, μαζί με τα δικαιολογητικά που θα αποδεικνύουν τα όσα δήλωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση