GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο Βαρουφάκης μιλάει για το σχέδιο του (για plan b και χακάρισματα) που προκάλεσε σάλο...

Τις επίμαχες αποκαλύψεις Γιάνη Βαρουφάκη για plan b, χακάρισμα των ΑΦΜ και παράλληλο τραπεζικό σύστημα έδωσε στην δημοσιότητα «The Offici...

Τις επίμαχες αποκαλύψεις Γιάνη Βαρουφάκη για plan b, χακάρισμα των ΑΦΜ και παράλληλο τραπεζικό σύστημα έδωσε στην δημοσιότητα «The Official Monetary and Financial Institutions Forum (OMFIF)» στο οποίο ο τέως υπουργός εξιστόρησε τα σχέδια του.
Το Φόρουμ Επίσημων Νομισματικών και Οικονομικών Θεσμών (OMFIF) με έδρα το Λονδίνο ανακοίνωσε ότι έχει ηχογραφήσει την ομιλία του Γ. Βαρουφάκη και την έδωσε στη δημοσιότητα.
Όπως τονίζεται το σχέδιο του πρώην υπουργού αφορούσε ένα παράλληλο νόμισμα εντός ευρώ ενώ αναφέρεται ότι δεν υπάρχει αναφορά στα ΑΦΜ των πολιτών.
Σύμφωνα πάντως με τον Εβανς Αμπρόσιο της Telegraph που μίλησε με δύο τουλάχιστον ακροατές της συνέντευξης του επιβεβαίωσαν πλήρως το ρεπορτάζ που αποκάλυψε τα σχέδια του.

2 σχόλια

  1. Τι δεν καταλαβαίνεις ΜΑΛΆΚΑ ΕΛΛΗΝΑ;;;..Ότι το ΣΚΑΙ Μπογδανος ο Δαυλος ο Μπεσκενης ο Πολυζωιδης .Αυτιαδες κ.τ.λ ΕΊΝΑΙ προδότες και ότι ΕΣΎ τους πληρώνεις ΕΣΎ με τα δάνεια που παίρνουν οι νταβατζήδες τον καναλιών .....ο Βαρουβάκης έχει ΌΛΑ τα ΑΦΜ αυτών που χρωστάνε και καλά κάνει και τα έχει ......

    Αν δεν κάνουμε λάθος, το Α.Φ.Μ είναι ένας ατομικός φορολογικός αριθμός που το ίδιο το κράτος χορηγεί στον πολίτη.... Αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί η ελληνική κυβέρνηση (ως αρχηγός του κράτους) θα έπρεπε να υποκλέψει τα ΑΦΜ μας; ....

    Τα ΜΜΕ στη σπουδή τους να αποκαλύψουν το plan Β του Γ. Βαρουφάκη, δεν πρόσεξαν προφανώς την παράλληλη ανατριχιαστική αποκάλυψη βόμβα που έκαναν και εξηγούμαστε.
    Μεγάλος λοιπόν σάλος έχει ξεσπάσει και πάλι στα ΜΜΕ, με αφορμή αυτή τη φορά το φερόμενο ως plan B του Γ. Βαρουφάκη, με την υποκλοπή των ΑΦΜ των Ελλήνων πολιτών.

    Αν κάποιος μείνει μόνο εδώ και δεν καταλάβει τι ακριβώς διαβάζει, θα εκνευριστεί με τον Γ. Βαρουφάκη. Αν όμως καταλάβει τι διαβάζει, τότε θα ανατριχιάσει συνειδητοποιώντας ότι τα ΑΦΜ μας και όλα τα προσωπικά φορολογικά στοιχεία όλων μας, βρίσκονται αποκλειστικά ΣΤΑ ΧΕΡΙΆ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΊΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ...

    Τότε θα μάθει για πρώτη φορά ότι στο λογισμικό της ΓΓΠΣ αποκλειστική πρόσβαση ΈΧΟΥΝ ΜΌΝΟ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ και όχι η εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό κυβέρνηση.

    Αντίθετα η κυβέρνηση θα αναγκαζόταν να υποκλέψει τα ΑΦΜ μας, προκειμένου να μας προστατέψει με τη δημιουργία ενός παράλληλου ψηφιακού τραπεζικού συστήματος, εξ αιτίας του κλεισίματος των τραπεζών, το οποίο θα έκαναν οι Βρυξέλλες (κυρίως οι Γερμανοί), όταν η κυβέρνηση αποφάσιζε επιστροφή στη δραχμή.

    Κι όμως, πολλοί από εμάς είμαστε ΜΑΚΑΚΕΣ (με κεφαλαία γράμματα). Μας πειράζει που η ελληνική κυβέρνηση θα υπέκλεπτε τα ΑΦΜ και δεν μας πειράζει που τα ΑΦΜ μας και όλα τα προσωπικά φορολογικά μας δεδομένα, τα ελέγχουν αποκλειστικά η τρόϊκα, οι Γερμανοί και το ΔΝΤ.

    Αποδείχθηκε τελικά, ότι όλοι είμαστε φυλακισμένοι σε ένα «ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης», το οποίο ελέγχουν απόλυτα οι δανειστές.

    Τι είδους εθνική κυριαρχία έχουμε άραγε; Τι είδους δημοκρατία;

    Ντροπή ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας.....

    Στ΄αστεία παίζαμε ! (Μανώλης Αναγνωστάκης)
    Δὲ χάσαμε μόνο τὸν τιποτένιο μισθό μας

    Μέσα στὴ μέθη τοῦ παιχνιδιοῦ σᾶς δώσαμε καὶ τὶς γυναῖκες μας

    Τὰ πιὸ ἀκριβὰ ἐνθύμια ποὺ μέσα στὴν κάσα κρύβαμε

    Στὸ τέλος τὸ ἴδιο τὸ σπίτι μας μὲ ὅλα τὰ ὑπάρχοντα.

    Νύχτες ἀτέλειωτες παίζαμε, μακριὰ ἀπ᾿ τὸ φῶς τῆς ἡμέρας

    Μήπως πέρασαν χρόνια; σαπίσαν τὰ φύλλα τοῦ ἡμεροδείχτη

    Δὲ βγάλαμε ποτὲ καλὸ χαρτί, χάναμε· χάναμε ὁλοένα

    Πῶς θὰ φύγουμε τώρα; ποῦ θὰ πᾶμε; ποιὸς θὰ μᾶς δεχτεῖ;

    Δῶστε μας πίσω τὰ χρόνια μας δῶστε μας πίσω τὰ χαρτιά μας
    Κλέφτες!


    ΤΣΙΠΡΑ ΕΊΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΦΤΎΣΙΜΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΎ ΚΑΙ Η ΠΑΡΈΑ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην χάσετε στην αυριανή "ΚΑΘΑΡΜΑΤΙΝΗ" που κυκλοφορεί......(ΤΕΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

    Η "Καθημερινή", βλέποντας την μετάλλαξη της, από αύριο,Δευτέρα 27 Ιουλίου κυκλοφορεί ως 'ΚΑΘΑΡΜΑΤΙΝΗ", με θέματα που θα προκαλέσουν πανελλήνιο σάλο!

    Διαβάστε αύριο:

    "Ανθρωποθυσίες με μωρά το Plan B των Βαρουφάκη-Λαφαζάνη-Στα όρια του Σατανισμού το Plan B που ετοίμαζαν..."

    Επίσης:

    "Ζήτω οι Τράπεζες", το κύριο άρθρο μας, και
    "ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΟ για να σώσουμε την εφημερίδα μας.


    Υ.Γ Η ΑΥΛΩΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΤΣΙΡΊΔΑ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΚΆΘΕ ΔΕΎΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΊΚΗ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση