GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Απείλησαν τους πολίτες ότι θα κουρευτούν οι καταθέσεις τους

Για Ευρώπη της Δημοκρατίας και για νίκη του ελληνικού λαού, έκανε λόγο σε δήλωσή του αναφορικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ο ...

Καμμένος: Απείλησαν τους πολίτες ότι θα κουρευτούν οι καταθέσεις τους
Για Ευρώπη της Δημοκρατίας και για νίκη του ελληνικού λαού, έκανε λόγο σε δήλωσή του αναφορικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:
"Είδαμε να συνασπίζονται με το ΝΑΙ όλες οι παλιές δυνάμεις του τόπου. Είδαμε τον Κώστα Λαλιώτη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Τον Κώστα καραμανλή με το Γιώργο Παπανδρέου. Και από την άλλη πλευρά τον ελληνικό λαό.
Το σύνολο των ΜΜΕ, δυστυχώς μονόπλευρά, τρομοκράτησε τον ελληνικό λαό. Στις συνθήκες που διεξήχθη το δημοψήφισμα, το αποτέλεσμα ήταν πρωτοφανές. Οι πολίτες απειλήθηκαν μέχρι τις 23.45 την Παρασκευή ότι θα κουρευτούν οι καταθέσεις τους. Χιλιάδες υπάλληλοι απολήθηκαν και άλλοι απειλήθηκαν ότι θα απολυθούν εάν τολμήσουν να ψηφήσουν ΟΧΙ. Στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, η δύναμη του λαού είναι ισχυρότερη.
Υπάρχουν δημοσιογράφοι, οι οποίοι πληρώνονται από τα μαύρα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ ή χρήματα της Ε.Ε. Επιχειρηματίες, οι οποίοι δωροδοκούν πολιτικούς. Παρόλ' αυτά ο ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ.
Το 70% των νέων είναι στην ανεργία. 300.000 Έλληνες είναι μετανάστες και 10.000 Έλληνες αυτοκτόνησαν. Δεν ζητούν μία έντιμη συμφωνία. Ζήτησαν κάποιοι να γονατίσει ένα έθνος.
Είδαμε να απειλούνται οι Έλληνες ότι θα εκδιωχθούν από την ευρωζώνη χωρίς να υπάρχει καμία διάταξη που να προβλέπει την αποπομπή της Ελλάδος. Ο ελληνικός λαός αποφάσισε ότι θα πει "όχι" στον εκβιασμό, "ναι" στην Ευρώπη της δημοκρατίας. Σήμερα τελείωσε και η κακή νοοτροπία του χθες. Η κυβέρνηση αποτελείται από δύο εταίρους: τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Ξεκινάει μία νέα μέρα. Δεν κρατούμε κακία σε κανέναν. Ζητούμε στον ελληνικό λαό να είναι ενωμένος αύριο. Η κυβέρνηση ξαναρχίζει τη διαπραγμάτευση από εκεί που την άφησε. Θέλουμε το σύνολο των δυνάμεων που ψήφισαν ΟΧΙ αλλά κι εκείνους που ψήφισαν ΝΑΙ. ΠΙστεύουμε βαθιά στην Ευρώπη της Δημοκρατίας, θα επιδιώξουμε να βρούμε μία λύση που θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες της Ελλάδος που θα δίνει τη δυνατότητα να βρουν το δρόμο της ανάπτυξης.
Θέλω να καταλάβουν οι λαοί της Ευρώπης ότι αυτά που μας ζητούν είναι αντίθετα από αυτά που ισχύουν στις άλλες χώρες της Ευρώπης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση