GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγριο κράξιμο στην Καϊλή στην Αντίπαρο...

Ομάδα 7 ατόμων ανέλαβε την ευθύνη φραστικής επίθεσης στην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Αντίπαρο. &quo...

Ομάδα 7 ατόμων ανέλαβε την ευθύνη φραστικής επίθεσης στην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Αντίπαρο.
"Την Τέταρτη 29/7 στα Σοκάκια της χώρας της Αντιπαρου, ομάδα 7 ατομων επιτεθήκαμε φραστικά και διώξαμε την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καιλη, όταν εντοπίστηκε να περπατά ανέμελη χωρίς συνοδεία μπράβων (παρά μόνο συνοδεία κάποιων τζιτζιφιόγκων φίλων της που φώναζαν "είμαστε όλοι Έλληνες") στα σοκάκια της Αντιπαρου. Της επισημάναμε την ηθική της αυτουργία σε 7.000 αυτοκτονίες και απαιτήσαμε να εξαφανιστεί από το σημείο και να επιστρέψει μόνο με συνοδεία Μπράβων" αναφέρει η ανάρτηση που έγινε στην ιστοσελίδα Indymedia.
"Για εμάς από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια πολεμική με αυτούς που έπνιξαν τον τόπο στο αίμα και τα τσιρακια τους. Πασοκ και μπουζούκια τέλος" καταλήγει το κείμενο.

Την ανάρτηση σχολίασε η Εύα Καϊλή μέσω Facebook.
Eva Kaili
Διαβάζω τα εξής παράλογα σήμερα:
1.Αυτοαποκαλούμενος "Άνανδρος" ισχυρίζεται πως μου επιτέθηκαν (!) ..χωρίς να έχω καταγγείλει καμία επίθεση
2.Πως με εκδίωξαν από το νησί, στο οποίο παρέμεινα παραδόξως..
3.Πως έπρεπε να έχω "μπράβους" μαζί μου..κι ενώ δεν είχα, μετά τους συναντήσανε..(;!)
4.Πως μου επισήμανε πως οι κυβερνήσεις κλέβουν & ο κόσμος δεν έχει λεφτά για φαγητό, ενα παιδάκι 15ετών μασώντας ένα σάντουιτς..όντως εκνευρισμένο γιατί άθελα μου χαμογέλασα με την χαριτωμένη εικόνα να έχω ξαφνιάσει 5-6 αγόρια και ένα συμπαθέστατο κορίτσι.
5.Διάλογος ελάχιστων λεπτών ήταν και όχι επίθεση.. Μου προκάλεσε μόνο θλίψη, γιατί είναι πραγματικά μεγάλες οι ευθύνες των πολιτικών και της εκπαίδευσης στην χώρα μας..
Ίσως πάλι φταίει η ζέστη..
Συγνώμη παιδιά..και Άνανδρε

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση