GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη συγκέντρωση της Αριστερής Πλατφόρμας! Λαφαζάνης: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να νικήσουμε...

Τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου χαιρέτισε ο Παναγιώτης σε εκδήλωση της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ απόψε. "Ο Πανελλήνιος είναι π...

Τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου χαιρέτισε ο Παναγιώτης σε εκδήλωση της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ απόψε.
"Ο Πανελλήνιος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει το μεγάλο ΟΧΙ που θέλουμε να πούμε ξανά" είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας και πρόσθεσε:
"Χαιρετίζω την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα της Iskra, της ιστοσελίδας που έχει κρατήσει ψηλά τη σημαία του αντιμνημονιακού αγώνα, τη σημαία του OXI, και θα δώσει τον αγώνα μαζί μας μέχρι τέλους, μέχρι να νικήσουμε".
Σχολιάζοντας το όνομα της επίσημης ιστοσελίδας της Πλατφόρμας, είπε ότι iskra στα ρωσικά σημαίνει σπίθα και αυτό ήταν το όνομα της πρώτης επαναστατικής εφημερίδας του Λένιν.
"Ηδική μας iskra από εκεί πήρε το όνομά της, φυσικά δεν χωράνε συγκρίσεις, αλλά και η δικής μας iskra έχει βοηθήσει με τη δική της σπίθα να ανάψει η μεγάλη φωτιά του αγώνα και της ελπίδας στην πατρίδα μας αυτά τα 5 σκληρά μνημονικά χρόνια" είπε.
"Οι αγώνες του λαού μας δεν πήγαν χαμένοι, η σημερινή παρουσία σας τέλη Ιουλίου αυτό δείχνει. Οι αγώνες μας συνεχίζονται και θα πάρουν το επόμενο διάστημα νέα ορμή και νέα έκταση" πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης και εξέφρασε την εκτίμησή του στους πολίτες που είπαν ΟΧΙ αψηφώντας την τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση