GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ραχήλ έραψε φόρεμα με κότες και γαϊδούρια για τη Βουλή!

Φόρεμα... αντι-ΣΥΡΙΖΑ έραψε η Ραχήλ Μακρή για να δείξει με ακόμη έναν τρόπο την διαμαρτυρία της προς όσους ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου μ...

Φόρεμα... αντι-ΣΥΡΙΖΑ έραψε η Ραχήλ Μακρή για να δείξει με ακόμη έναν τρόπο την διαμαρτυρία της προς όσους ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου.
Αυτό, όπως λέει, δεν πρόκειται να τους το συγχωρήσει ποτέ. Γι’ αυτό φρόντισε να τους κάνει... φόρεμα! Το οποίο μάλιστα φόρεσε και στη Βουλή τη Δευτέρα.
Το αντι-ΣΥΡΙΖΑ φόρεμα της Ραχήλ Μακρή, λοιπόν, είναι λευκό με τυπωμένα... γαϊδουράκια και... κότες (donkey& chicken print), όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.
«Το φόρεμά μου είναι συμβολικό και απευθύνεται σε κάποιους υπουργούς που είπαν "Ναι" στην ψηφοφορία στη Βουλή, γιατί θα πρέπει να ξέρουν ότι με το "Όχι" αντί του "Ναι" θα ξεχώριζαν από τις κότες» είπε η Ραχήλ Μακρή. Και πρόσθεσε: «Όσο για τα γαϊδουράκια, δεν νομίζω ότι θέλουν επεξήγηση». Και υποσχέθηκε πως θα φορέσει το φόρεμα αυτό και στην ψηφοφορία της Τετάρτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση